Lokálnym obchodným centrám sa darí

Štvrté v poradí a doteraz najväčšie regionálne nákupné centrum pod značkou KOCKA otvorili počas minulého týždňa vo Veľkom Krtíši.

Slovenská investičná skupina M-MARKET citlivo rekonštruuje menšie, lokálne centrá, ktoré sú blízko zákazníkom a určené pre každodenné nákupy.

V samom centre Veľkého Krtíša s 12 411 obyvateľmi, vzniklo lokálne nákupné centrum s celkovou plochou  3240 m2. „Pokračujeme v plánovanom tempe výstavby a rekonštrukcií objektov pod spoločným názvom KOCKA. Investícia približne 2 milióny eur pochádza z vlastných zdrojov, pričom sme pri zhruba osemmesačnej rekonštrukcii zohľadnili genius loci námestia SNP. Veríme, že zvolený mix nájomcov osloví lokálny trh .“ uviedol pri príležitosti otvorenia centra predseda predstavenstva M-Market, a.s. Marian Šufliarsky.

Základným nájomníkom OC KOCKA je spoločnosť CBA Slovakia a.s. „Sme radi, že obyvateľom Veľkého Krtíša môžeme ponúknuť tovar a služby v našom prémiovom supermarkete. CENT Supermarket CBA získal v tomto roku ocenenie Múza Merkúra v kategórii Branding predajne. Veľkokrtíšska prevádzka bude štrnástou pod touto značkou. Na celkovej ploche 360 m2 zákazníci nájdu sortiment, ktorý bude tradične tvoriť vysoké percento slovenských potravín,“ hovorí Vladimír Kocúrek, viceprezident CBA Slovakia.  Okrem slovenského supermarketu v OC KOCKA budú reštaurácia, predajňa textilu, hračiek, drogéria, diskont aj trafika. Vzhľadom na umiestnenie v samom centre mesta a priaznivú otváraciu dobu, bude centrum slúžiť predovšetkým pre komfortné denné nákupy.

M-MARKET, a.s. je významnou slovenskou investičnou spoločnosťou sídliacou v Lučenci. Do svojej súčasnej podoby  sa transformovala v roku 1997. Charakter jej pôsobenia na trhu je zachytený v prenájme nehnuteľností, ďalej v správcovských a developerských činnostiach. Najznámejším projektom spoločnosti je sieť predajní potravín CBA Slovakia.

O CBA Slovakia

Obchodná spoločnosť CBA Slovakia, a.s. Lučenec vznikla v roku 2003, aj keď podnikateľské aktivity jej zakladateľov siahajú až do roku 1992. V súčasnosti prevádzkuje dva veľkoobchodné sklady a 345 maloobchodných prevádzok po celom území SR, členených do troch maloobchodným reťazcov CBA Potraviny, Cent Supermarket CBA a Diskont CBA. Prevádzkuje tiež štvrtý formát, unikátny festivalový supermarket FEST Market CBA. Spoločnosť zamestnáva približne 2 600 zamestnancov a je členom nákupnej aliancie CBA SK.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut