Nedeľa, 12. júl, 2020 | Meniny má NinaKrížovkyKrížovky

MetLife Amslico prináša detské poistenie s exkluzívnymi benefitm

MetLife Amslico vypĺňa nevyužitý priestor na trhu detského životného poistenia s produktom KAMARÁT SNOOPY s unikátnymi benefitmi.

Slováci, ktorí plánujú zabezpečiť poistnú ochranu pre svoje deti, by sa mali poponáhľať. Už len do konca roka bude možné uzatvoriť poistenie s garanciou 2,5 percenta a to počas celej doby trvania poistenia. MetLife Amslico, najväčšia poisťovňa zameraná primárne na životné poistenie, ponúka riešenie aj pre najmladších a prichádza na trh s novinkou KAMARÁT SNOOPY zameranou na deti.

Poistenie pre deti KAMARÁT SNOOPY ponúka špeciálnu kombináciu sporenia a zdravotných benefitov. Ide o variabilné životné poistenie s garantovaným rastom 2,5 percenta ročne počas celej poistnej doby. Okrem sporivej zložky produkt prináša osem nových benefitov, ktoré môžu pomôcť v kritickej situácií a to poistnú ochranu pre prípad úrazu alebo choroby dieťaťa, dvojnásobné úrazové krytie v škole a cez prázdniny, desaťnásobné krytie poúrazovej hospitalizácie v zahraničí a poistenie detských kritických chorôb a to pre 20 vážnych detských ochorení.

V prípade produktu je dieťa taktiež kryté pre prípad sirotského a invalidného dôchodku v podobe pravidelného mesačného príjmu, či asistenčné služby na mieru ako lekár na telefóne alebo opatrovanie dieťaťa v prípade hospitalizácie rodiča. Ďalšími benefitmi poistenia sú špeciálny narodeninový vklad bez poplatkov, prostredníctvom ktorého môže rodič veľmi výhodne zhodnocovať prostriedky dieťaťa, ktoré dostane pri príležitosti narodenín a zľava v prípade poistenia viacerých detí. Ponuka so zvýhodnenou garanciou rastu podielovej jednotky je limitovaná do 31. decembra tohto roku.

kamarát snoopy

Poisťovňa MetLife Amslico, ktorej v súčasnosti dôveruje 450 000 klientov, vykázala za minulý rok hrubý predpis poistného vo výške 120,5 milióna eur a patrí jej viac ako 10-percentný podiel na trhu životného poistenia. Podľa zdrojov Slovenskej asociácie poisťovní (SLASPO) jej tým patrí celkovo tretia priečka zo všetkých 22 poisťovní združených v asociácii.

Materská spoločnosť MetLife Amslico - MetLife Inc. je globálnym lídrom v poskytovaní poistenia, dôchodkového zabezpečenia a poistných produktov pre zamestnancov. Svoje služby poskytuje 90 miliónom klientov. Prostredníctvom svojich pridružených spoločností a pobočiek má MetLife vedúce postavenie v Spojených štátoch amerických, Japonsku, Latinskej Amerike, Ázii, Európe a na Strednom východe. Ďalšie informácie sú dostupné na stránke www.kamaratsnoopy.sk alebo www.metlifeamslico.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Viete, ako vzniká kvalitná šálka espressa?

Profesionálna baristka prezradila, čo sa skrýva v šálkach kávy Deli by Shell.

Turistický sprievodca: Cestujeme na obľúbenú Malorku

Opäť môžeme vyraziť na Malorku. Pomôžeme vám pripraviť sa a naplánovať cestu.

Slovenskí študenti rozumejú financiám čoraz lepšie

Nadácia PARTNERS ocenila tých najlepších účastníkov Finančnej olympiády