MetLife Amslico prináša detské poistenie s exkluzívnymi benefitm

MetLife Amslico vypĺňa nevyužitý priestor na trhu detského životného poistenia s produktom KAMARÁT SNOOPY s unikátnymi benefitmi.

Slováci, ktorí plánujú zabezpečiť poistnú ochranu pre svoje deti, by sa mali poponáhľať. Už len do konca roka bude možné uzatvoriť poistenie s garanciou 2,5 percenta a to počas celej doby trvania poistenia. MetLife Amslico, najväčšia poisťovňa zameraná primárne na životné poistenie, ponúka riešenie aj pre najmladších a prichádza na trh s novinkou KAMARÁT SNOOPY zameranou na deti.

Poistenie pre deti KAMARÁT SNOOPY ponúka špeciálnu kombináciu sporenia a zdravotných benefitov. Ide o variabilné životné poistenie s garantovaným rastom 2,5 percenta ročne počas celej poistnej doby. Okrem sporivej zložky produkt prináša osem nových benefitov, ktoré môžu pomôcť v kritickej situácií a to poistnú ochranu pre prípad úrazu alebo choroby dieťaťa, dvojnásobné úrazové krytie v škole a cez prázdniny, desaťnásobné krytie poúrazovej hospitalizácie v zahraničí a poistenie detských kritických chorôb a to pre 20 vážnych detských ochorení.

V prípade produktu je dieťa taktiež kryté pre prípad sirotského a invalidného dôchodku v podobe pravidelného mesačného príjmu, či asistenčné služby na mieru ako lekár na telefóne alebo opatrovanie dieťaťa v prípade hospitalizácie rodiča. Ďalšími benefitmi poistenia sú špeciálny narodeninový vklad bez poplatkov, prostredníctvom ktorého môže rodič veľmi výhodne zhodnocovať prostriedky dieťaťa, ktoré dostane pri príležitosti narodenín a zľava v prípade poistenia viacerých detí. Ponuka so zvýhodnenou garanciou rastu podielovej jednotky je limitovaná do 31. decembra tohto roku.

kamarát snoopy

Poisťovňa MetLife Amslico, ktorej v súčasnosti dôveruje 450 000 klientov, vykázala za minulý rok hrubý predpis poistného vo výške 120,5 milióna eur a patrí jej viac ako 10-percentný podiel na trhu životného poistenia. Podľa zdrojov Slovenskej asociácie poisťovní (SLASPO) jej tým patrí celkovo tretia priečka zo všetkých 22 poisťovní združených v asociácii.

Materská spoločnosť MetLife Amslico - MetLife Inc. je globálnym lídrom v poskytovaní poistenia, dôchodkového zabezpečenia a poistných produktov pre zamestnancov. Svoje služby poskytuje 90 miliónom klientov. Prostredníctvom svojich pridružených spoločností a pobočiek má MetLife vedúce postavenie v Spojených štátoch amerických, Japonsku, Latinskej Amerike, Ázii, Európe a na Strednom východe. Ďalšie informácie sú dostupné na stránke www.kamaratsnoopy.sk alebo www.metlifeamslico.sk.

Konajte čo najskôr. Pri inkontinencii pomáha tento postup

Aj intímne problémy majú riešenia.

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.