Prvý smartfón na svete, s ktorým voláte na dve čísla naraz!

Vďaka užitočným funkciám ako sú aktívny Dual SIM režim či tzv. 3-way talking GSmart Simba SX1 skvele poslúži v osobnom aj pracovnom živote.

Možnosti aktívneho Dual SIM režimu ocenia najmä ľudia, ktorí potrebujú využívať dve SIM karty súčasne, či už chcú oddeliť pracovné a súkromné hovory, alebo sa snažia skombinovať finančne najvýhodnejšie ponuky rôznych operátorov doma,  prípadne v zahraničí. So smartfónom SIMBA SX1   tak majú k dispozícii dve mobilné zariadenia v jednom, pričom aj počas telefonovania z jednej karty zostáva druhá SIM karta aktívna a užívateľ  nezmešká žiadny hovor. Naopak, ďalšieho volajúceho je možné do už prebiehajúcej konverzácie zapojiť vďaka funkcii 3-way talking, ktorá umožňuje realizovať hovor medzi tromi číslami súčasne, a to bez nutnosti používať Wi-Fi či iné špeciálne služby operátora. Túto možnosť oceníte nielen pri pracovných konferenčných hovoroch v rámci tímu alebo so zákazníkmi, ale aj v bežnom živote, keď sa potrebujete operatívne dohodnúť na termíne stretnutia s priateľmi či rodinou.

Simba SX1 je vybavená dvojjadrovým Qualcomm procesorom s čipsetom Snapdragon S4, taktovaným na 1,4 GHz.  Veľký IPS displej s uhlopriečkou 5 palcov a HD rozlíšením 1280 × 720 bodov  je zárukou kvalitného a ostrého obrazu zo všetkých pozorovacích uhlov, 13Mpix fotoaparát zase ponúka funkciu automatickej spúšte a dotykového zaostrovania.  Interná pamäť smartfónu je 4 GB a pomocou microSD karty je možné rozšíriť ju o ďalších 32GB.

Operačný systém  Android 4.2 umožňuje pristupovať k fotoaparátu či widgetom aj zo zamknutej obrazovky (posunutím doprava sa presuniete do ovládania kamery, posunutím doľava na widgety). Samozrejmosťou sú predinštalované aplikácie sociálnych sietí a prístup k viac ako 700 tisíc ďalším, ktoré sa dajú zadarmo stiahnuť z Google Play.

Smartfón Simba SX1 sa na slovenskom trhu predáva v čiernej a bielej farbe za odporúčanú MOC 269 eur (www.gsmart.sk).

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.