Prvý smartfón na svete, s ktorým voláte na dve čísla naraz!

Vďaka užitočným funkciám ako sú aktívny Dual SIM režim či tzv. 3-way talking GSmart Simba SX1 skvele poslúži v osobnom aj pracovnom živote.

Možnosti aktívneho Dual SIM režimu ocenia najmä ľudia, ktorí potrebujú využívať dve SIM karty súčasne, či už chcú oddeliť pracovné a súkromné hovory, alebo sa snažia skombinovať finančne najvýhodnejšie ponuky rôznych operátorov doma,  prípadne v zahraničí. So smartfónom SIMBA SX1   tak majú k dispozícii dve mobilné zariadenia v jednom, pričom aj počas telefonovania z jednej karty zostáva druhá SIM karta aktívna a užívateľ  nezmešká žiadny hovor. Naopak, ďalšieho volajúceho je možné do už prebiehajúcej konverzácie zapojiť vďaka funkcii 3-way talking, ktorá umožňuje realizovať hovor medzi tromi číslami súčasne, a to bez nutnosti používať Wi-Fi či iné špeciálne služby operátora. Túto možnosť oceníte nielen pri pracovných konferenčných hovoroch v rámci tímu alebo so zákazníkmi, ale aj v bežnom živote, keď sa potrebujete operatívne dohodnúť na termíne stretnutia s priateľmi či rodinou.

Simba SX1 je vybavená dvojjadrovým Qualcomm procesorom s čipsetom Snapdragon S4, taktovaným na 1,4 GHz.  Veľký IPS displej s uhlopriečkou 5 palcov a HD rozlíšením 1280 × 720 bodov  je zárukou kvalitného a ostrého obrazu zo všetkých pozorovacích uhlov, 13Mpix fotoaparát zase ponúka funkciu automatickej spúšte a dotykového zaostrovania.  Interná pamäť smartfónu je 4 GB a pomocou microSD karty je možné rozšíriť ju o ďalších 32GB.

Operačný systém  Android 4.2 umožňuje pristupovať k fotoaparátu či widgetom aj zo zamknutej obrazovky (posunutím doprava sa presuniete do ovládania kamery, posunutím doľava na widgety). Samozrejmosťou sú predinštalované aplikácie sociálnych sietí a prístup k viac ako 700 tisíc ďalším, ktoré sa dajú zadarmo stiahnuť z Google Play.

Smartfón Simba SX1 sa na slovenskom trhu predáva v čiernej a bielej farbe za odporúčanú MOC 269 eur (www.gsmart.sk).

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.