Zjednodušte si život s technológiou NFC!

Spoločnosť Prestigio uvádza na slovenský trh nový rad príslušenstva určený na využívanie NFC technológie v každodennom živote.

Prestigio  NFC Multitag sú štítky vybavené NFC čipom a predávajú sa v  3 rôznych variantoch – ako prívesok na kľúč, plastová alebo  papierová nálepka.  Spolu s NFC smartfónom, tabletom alebo iným kompatibilným zariadením ich tak môžete používať kdekoľvek – doma, v práci, v aute, či vonku - a zjednodušiť si tak prístup k obľúbeným aplikáciám a funkciám. Do aktuálnej ponuky produktov Prestigio vybavených technológiou NFC  tiež  pribudli Bluetooth slúchadlá PBHS2 a prenosný Bluetooth reproduktor PBSP1. V blízkej dobe bude na slovenský trh uvedený  aj NFC kompatibilný smartfón Prestigio Multiphone 5501.

Hudba, navigácia, budík, zapnutie či vypnutie Bluetooth a veľa iných možností – to všetko je teraz dostupné na jeden dotyk. Štítky Prestigio NFC Multitag majú integrovaný čip, na ktorý je možné ukladať inštrukcie pre vaše NFC zariadenie, či už ide o rýchly prístup k webovým adresám, hudobným súborom, kontaktom alebo k iným k obľúbeným funkciám. Následne čip prostredníctvom príslušnej NFC aplikácie zabezpečí presun informácie do zariadenia.  Ak napríklad používate v aute navigáciu priamo zo svojho smartfónu, stačí, ak si na držiak nalepíte NFC štítok naprogramovaný na jej spustenie. Po priložení  telefónu* k nálepke sa navigácia  automaticky spustí bez toho, aby ste ju najskôr vyhľadali v menu telefónu.

Informáciu do NFC štítku môžete kódovať opakovane, to znamená, že využívané aplikácie je možné meniť. Ak sa však rozhodnete štítok po zápise uzamknúť, aby jeho obsah nemohol byť zmenený, tento proces je nezvratný. Štandardne štítky fungujú na vzdialenosť 1-2 cm a na svoju prevádzku nepotrebujú elektrinu, pretože sa dobíjajú pri kontakte s NFC zariadením.

Štítky Prestigio NFC Multitag  sú kompatibilné  s väčšinou NFC zariadení a načítanie informácií funguje na vzdialenosť  max. 2 cm. Obsahujú Chipset Ntag203  a je možné ich kúpiť v troch variantoch:

Prestigio NFC  Multitag – kľúčenka: 2 ks v balení za 5,99 eur

Prestigio NFC  Multitag – PVC nálepka: 10 ks v balení za 11,99 eur, nálepka je vodeodolná

Prestigio NFC  Multitag – papierová nálepka: 10 ks v balení za 13,99 eur, nálepka je popisovateľná

Ďalšie produkty PRESTIGIO vybavené technológiou NFC:

Prenosný Bluetooth reproduktor PBSP1

Štýlový bezdrôtový stereo reproduktor v  tvare gule je  vybavený technológiami NFC a Bluetooth. Jediným dotykom sa dokáže spárovať s vaším mobilným zariadením, vďaka čomu je  k dispozícii vždy, keď chcete počúvať svoju obľúbenú hudbu. Vďaka zabudovanému mikrofónu poslúži aj na prijímanie hovorov alebo uskutočňovanie  audio konferencií.  Cena: 58 eur

Bluetoooth slúchadlá PBHS2

Komfortné slúchadlá sú kompatibilné so zariadeniami vybavenými technológiami  Bluetooth® audio alebo NFC. Okrem bezdrôtového prenosu hudby môžete cez zabudovaný mikrofón uskutočňovať aj hovory.  Bluetooth  funguje  do vzdialenosti 10 metrov, pri využití NFC technológie stačí priložiť telefón k slúchadlu.  Batéria umožňuje  10 hodín aktívneho počúvania. Cena: 39 eur

Prestigio  Multiphone 5501

Do ponuky spoločnosti Prestigio tiež pribudne NFC kompatibilný smartfón Prestigio  Multiphone 5501. Novinka  s 5-palcovým displejom, dvojjadrovým procesorom s čipom Cortex 7 s frekvenciou 1,2 GHz a pamäťou  512 MB RAM príde na slovenský trh do konca roka 2013 a je určená pre všetkých, ktorí hľadajú smartfón vybavený NFC technológiou za rozumnú cenu.

*smartfón musí byť vybavený NFC technológiou

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.