K úveru 30 eur na darčeky

Chcú vaše deti pod vianočný stromček lepší notebook a rodine by sa zišiel nový televízor či chladnička? Kde však na to vziať?

Chcú vaše deti pod vianočný stromček lepší notebook a rodine by sa zišiel nový televízor či chladnička? Kde však na to vziať? Jednoduchým riešením je úver z banky. Vyberať si treba s prehľadom – najlepšie úver s nízkymi splátkami od spoľahlivej banky. Jedna vám dá dokonca peniaze na ruku.

Buďte obozretní a rozhodnite sa pre istotu

Čoraz viac Slovákov využíva spotrebné úvery aj na menšie nákupy. Bez ohľadu na to, o akú sumu ide, je treba dávať pozor na to, od koho si požičiate. Oplatí sa vybrať si spoľahlivú banku, od ktorej sa dá získať úver s nízkou splátkou. Takou je aj Slovenská sporiteľňa, ktorá na Slovensku poskytla každý tretí spotrebný úver. Najväčší záujem o spotrebné úvery je od konca októbra až do konca roka, kedy ľudia potrebujú zaplatiť výdavky spojené s prichádzajúcou zimou a blížiacimi sa Vianocami. Úvery poskytujeme rýchlo, jednoducho, už od 8 eur mesačne a teraz pred Vianocami pridáme ku každému novému úveru ešte 30 eur v hotovosti, povedal Štefan Panenka, produktový riaditeľ Slovenskej sporiteľne. Reč je o úvere na čokoľvek, ktorý si môžete zobrať už od 300 eur.

Peniaze na účte o 20 minút

Spomínaný úver je bezúčelový. Znamená to, že nemusíte dokladovať, na čo peniaze použijete. Požičať si môžete bez toho, aby to zaťažilo váš rodinný rozpočet. Kto potrebuje požičať napríklad 300 eur na novú chladničku, môže si ju dovoliť už od 8 eur a nový televízor v hodnote 700 eur od  18 eur mesačne, v oboch prípadoch pri splácaní počas siedmich rokov. Získať takto peniaze je naozaj rýchle a jednoduché. Stačí navštíviť ktorúkoľvek z takmer 300 pobočiek Slovenskej sporiteľne, vyplniť žiadosť a peniaze môžete mať na účte už o 20 minút. Nepotrebujete pritom ručiteľa ani vlastné financie. Úver môžete kedykoľvek predčasne splatiť bez poplatku.

Kde vám dobre poradia?

V ktorejkoľvek z takmer 300 pobočiek Slovenskej sporiteľne na celom Slovensku, na linke Sporotel 0850 111 888 alebo 0910 111 888, alebo na www.facebook.com/slsp. Viac informácií na www.slsp.sk.

Reprezentatívny príklad:

Úver vo výške 4 000 eur s fixnou ročnou úrokovou sadzbou 12,40 % so splatnosťou 10 rokov má 120 splátok vo výške 58,93 eura. Ročná percentuálna miera nákladov (RPMN) je 13,32 % a celková suma, ktorú klient zaplatí, je 7 071,60 eur.

Zdroj: SLSP

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.