Tchibo – šperky pre vaše tajné priania

Splňte tajné priania každej ženy bez kompromisov so šperkmi Tchibo.

Najkrajšie darčeky sú tie, ktoré zasiahnu srdce. Vyjadrite svoje city s láskou vybraným doplnkom v osobitom štýle z našej novej kolekcie . Ponúkame Vám jedinečné prekvapenia v širokej škále štýlov – od trblietavo lesklého cez moderný s nádychom klasiky, nádherne elegantný až po mladistvý a trendy štýl.

Splňte tajné priania každej ženy bez kompromisov so šperkmi Tchibo.

imgdotxt1-r742_res.jpg

imgdotxt2-r242_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.