Tchibo – šperky pre vaše tajné priania

Splňte tajné priania každej ženy bez kompromisov so šperkmi Tchibo.

Najkrajšie darčeky sú tie, ktoré zasiahnu srdce. Vyjadrite svoje city s láskou vybraným doplnkom v osobitom štýle z našej novej kolekcie . Ponúkame Vám jedinečné prekvapenia v širokej škále štýlov – od trblietavo lesklého cez moderný s nádychom klasiky, nádherne elegantný až po mladistvý a trendy štýl.

Splňte tajné priania každej ženy bez kompromisov so šperkmi Tchibo.

imgdotxt1-r742_res.jpg

imgdotxt2-r242_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!