Tchibo – šperky pre vaše tajné priania

Splňte tajné priania každej ženy bez kompromisov so šperkmi Tchibo.

Najkrajšie darčeky sú tie, ktoré zasiahnu srdce. Vyjadrite svoje city s láskou vybraným doplnkom v osobitom štýle z našej novej kolekcie . Ponúkame Vám jedinečné prekvapenia v širokej škále štýlov – od trblietavo lesklého cez moderný s nádychom klasiky, nádherne elegantný až po mladistvý a trendy štýl.

Splňte tajné priania každej ženy bez kompromisov so šperkmi Tchibo.

imgdotxt1-r742_res.jpg

imgdotxt2-r242_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.