Plyšový kamarát POOKY

História plyšových hračiek siaha do začiatku 20. Storočia. Je to jedna z vecí, ktorú mal z nás snáď naozaj každý.

História plyšových hračiek siaha do začiatku 20. Storočia. Je to jedna z vecí, ktorú mal z nás snáď naozaj každý. Či už sme sa s nimi hrali, alebo sme ich len dostali a zostali ležať niekde v kúte, plyšové hračky sú neoddeliteľnou súčasťou nášho detstva.

Niektorým z nás dokonca tak prirástli k srdcu, že sme sa bez nich nepohli ani na krok. Mali ste tiež takéhoto kamaráta? Nestalo sa Vám, že ste už ako dospelí našli medzi svojimi staršími vecami Vášho priateľa z detstva? Možno bol trochu ošúchaný, ale stále je to on!

plyšoví kamaráti

Plyšové hračky sú tu stále aj keď sa doba mení. Samozrejme sa na nich každé obdobie podpisuje a ovplyvňuje ich vizáž, tá podstata a funkcia sa však nemení, či už to sú kamaráti, strážcovia alebo ochrancovia. Sú jednoducho fenomén. Napríklad plyšové medvedíky vyrobené pred druhou svetovou vojnou sú vzácny zberateľský artikel. V roku 1989 sa v USA predal medvedík z roku 1920 za neuveriteľných 180 tisíc dolárov.

Urobte teraz radosť svojim deťom i Vy. Pripravili sme pre nich dvoch plyšových kamarátov. Ovečku a medvedíka. Naviac tu je možnosť rôzne ich obliekať, čo deťom pomáha vytvárať si základné návyky a rozvíja kreativitu.

Medvedík a ovečka Pooky 38 cm teraz za skvelú cenu 4,95 eur.

336x280-r436_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu