Najlepšie pánske vône

Top najlepšie vône pre pánov. Ktorej z nich podľahnete?

Dámy, Vianoce sa nezadržateľne blížia. Ešte stále neviete, čím obdarujete svojho drahého? Ženy podvedome rozhodujú o tom, či je pre nich muž atraktívny aj na základe parfumu. Preto ak ešte nemáte darček, skúste si vybrať z top vôní pre pánov a bude vám voňať ešte viac.

LEGEND INTENSE, MONTBLANC

Táto vôňa je intenzívnejšou verziou originálnej klasiky, ktorú poznáme. Vyznačuje sa hrejivými tónmi a oveľa väčšou koncentráciou korenistých zložiek. Táto vôňa v sebe skrýva zmyselnosť, mužnosť a vášnivosť. Páni používajúci tento parfem sú veľmi sofistikovaní a záhadní. Ak vás priťahujú práve takýto muži, jednoznačne dobrá voľba.

MOSCHINO FOREVER SAILING

Ak máte doma neskrotného športovca, tak tento parfum mu určite sadne. Je to kombinácia sviežosti a adrenalínu. Je vyrobená pre mužov, ktorí milujú dobrodružstvo, spoznávanie nových zemí a morí. Radi sa bavia, milujú vzrušenie, prírodu, vietor a skvelú spoločnosť. No flakóne nájdete vôňu, ktorá kombinuje zmyselné dreviny, mätu, citrón a grapefruit. Nájdeme tam aj stopy levandule, borievok a základ tvorí pižmo.

BEFORE MIDNIGHT, JOHN GALLIANO

Tento parfem je neodolateľný pre pánov, ktorým patrí noc. Elegantný, hravý a výstredný muž s dávkou spontánnosti. To je heslo tohto parfumu. Podčiarkuje charakter muža, ktorý sa chce baviť v noci a zahalí ho do rúška záhadnosti a nezabudnuteľnosti. Vyznačuje sa svojou drevitou a orientálnou kombináciou. Najskôr v nej cítiť jablká a biele korenie. Neskôr prenikne vôňa levandule a fialky.

QUANTUM, JAMES BOND 007

Tento film a jeho predstaviteľov netreba nejako zvlášť predstavovať. A presne taký je aj tento parfém. Neuveriteľne sofistikovaná a nadčasová vôňa. Pozdvihuje mužské sebavedomie, identitu a vyrovnanosť. Osviežuje telo a myseľ aj tých najzložitejších situáciách. Vôňa plynie v dvoch fázach, pričom každá z nich posilní muža schopnosťami Bonda.

Vaše parfemy.sme.sk – www.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com

Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes

BRATISLAVA 12. december 2018 – V roku 2004 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal vyučovať predmet Diplomacia v praxi.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit