Najlepšie pánske vône

Top najlepšie vône pre pánov. Ktorej z nich podľahnete?

Dámy, Vianoce sa nezadržateľne blížia. Ešte stále neviete, čím obdarujete svojho drahého? Ženy podvedome rozhodujú o tom, či je pre nich muž atraktívny aj na základe parfumu. Preto ak ešte nemáte darček, skúste si vybrať z top vôní pre pánov a bude vám voňať ešte viac.

LEGEND INTENSE, MONTBLANC

Táto vôňa je intenzívnejšou verziou originálnej klasiky, ktorú poznáme. Vyznačuje sa hrejivými tónmi a oveľa väčšou koncentráciou korenistých zložiek. Táto vôňa v sebe skrýva zmyselnosť, mužnosť a vášnivosť. Páni používajúci tento parfem sú veľmi sofistikovaní a záhadní. Ak vás priťahujú práve takýto muži, jednoznačne dobrá voľba.

MOSCHINO FOREVER SAILING

Ak máte doma neskrotného športovca, tak tento parfum mu určite sadne. Je to kombinácia sviežosti a adrenalínu. Je vyrobená pre mužov, ktorí milujú dobrodružstvo, spoznávanie nových zemí a morí. Radi sa bavia, milujú vzrušenie, prírodu, vietor a skvelú spoločnosť. No flakóne nájdete vôňu, ktorá kombinuje zmyselné dreviny, mätu, citrón a grapefruit. Nájdeme tam aj stopy levandule, borievok a základ tvorí pižmo.

BEFORE MIDNIGHT, JOHN GALLIANO

Tento parfem je neodolateľný pre pánov, ktorým patrí noc. Elegantný, hravý a výstredný muž s dávkou spontánnosti. To je heslo tohto parfumu. Podčiarkuje charakter muža, ktorý sa chce baviť v noci a zahalí ho do rúška záhadnosti a nezabudnuteľnosti. Vyznačuje sa svojou drevitou a orientálnou kombináciou. Najskôr v nej cítiť jablká a biele korenie. Neskôr prenikne vôňa levandule a fialky.

QUANTUM, JAMES BOND 007

Tento film a jeho predstaviteľov netreba nejako zvlášť predstavovať. A presne taký je aj tento parfém. Neuveriteľne sofistikovaná a nadčasová vôňa. Pozdvihuje mužské sebavedomie, identitu a vyrovnanosť. Osviežuje telo a myseľ aj tých najzložitejších situáciách. Vôňa plynie v dvoch fázach, pričom každá z nich posilní muža schopnosťami Bonda.

Vaše parfemy.sme.sk – www.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.