Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Tipy ako ušetríte čas pred Vianocami

Vedeli ste, že ľudia mesačne strávia nakupovaním až 18 hodín? A pred sviatkami aj dvojnásobne viac?

Vedeli ste, že ľudia mesačne strávia nakupovaním až 18 hodín? A pred sviatkami aj dvojnásobne viac?

Odteraz si môže až 1,5 milióna Slovákov uľahčiť vianočné prípravy. Spoločnosť Tesco totiž pred Vianocami rozšírila obľúbenú službu donášky tovaru Potraviny domov o 500 najobľúbenejších vianočných položiek. Vyškolení vodiči dovezú zákazníkom až k dverám domova nielen veľké balenia surovín na slávnostné pečenie, varenie či predvianočné upratovanie, ale aj vianočné ozdoby, slávnostné pečivo či  darčeky pre najbližších.

Zákazníci si tak môžu pohodlne a bez predvianočných stresov nakúpiť potrebné veci na vianočné sviatky aj z pohodlia domova iba kliknutím myšou. Stačí, ak si cez webstránku itesco.sk/potravinydomov vytvoria nákupný zoznam a vyberú si čas dovozu od 8.00 do 22.00 hod. „Ponuku sme rozšírili z jednoduchého dôvodu – zákazníkom chceme ponúknuť väčší výber sezónneho sortimentu na vianočné sviatky a uľahčiť im vianočné prípravy. Pred Vianocami je služba veľmi využívaná a počet objednávok rastie až dvojnásobne. Najmä gazdinky si objednávajú ťažké balenia potravín na prípravu vianočného  hodovania ako múku, mlieko či cukor,“ vysvetlila Katarína Tokárová, E-commerce manažérka TESCO STORES SR, a. s.

Vianočná ponuka služby Tesco Potraviny domov obsahuje špeciálne vianočné pečivo, vianočné sladkosti, sladké ozdoby na stromček, darčekové balenia čajov, alkoholu, darčekové kozmetické balíčky pre mužov i ženy, hračky pre deti, počítačové hry, DVD nosiče či knihy pre deti i dospelých. V ponuke sú aj vianočné dekorácie a darčekový textil ako napríklad obľúbené vianočné ponožky.

Špeciálna vianočná ponuka v rámci služby Potraviny domov potrvá najneskôr do 22. decembra 2013. Zákazníci si tak môžu svoj tovar nechať doviezť ešte aj 23. decembra. „Pre tieto termíny však odporúčame našim zákazníkom zarezervovať si svoj čas doručenia už teraz, pretože pred sviatkami je o dovoz a našu službu veľký záujem,“ upozornila Katarína Tokárová.  Ceny tovaru sú v deň dovozu rovnaké ako v predajniach Tesco. Zákazník môže platiť vopred online alebo priamo vodičovi kartou cez platobný terminál.

Služba Tesco Potraviny domov funguje napríklad v mestách Bratislava, Nitra, Košice, Prešov, Trnava, Malacky, Sereď, Galanta, Hlohovec a v ich širokom okolí. Či služba funguje aj vo vašom meste, si môžete overiť podľa PSČ tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-overenie-psc.html?rel=marketing

Ako funguje služba Tesco Potraviny domov a Klikni & Vyzdvihni?

Ako služba funguje, si môžete pozrieť aj tu:

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.