Hľadáte najlepšie služby?

Nechajte si poradiť od iných zákazníkov!

Vďaka projektu Najlepšie služby majú slovenskí podnikatelia a živnostníci šancu zdarma prezentovať svoje služby.

Hľadanie najlepších služieb za rok 2013 sa však blíži do finále, hlasovať možno len do konca decembra. Titul Najlepšie služby 2013 získa prevádzka s najlepším hodnotením od tých najprísnejších porotcov – stoviek zákazníkov a zákazníčok. O pár týždňov (KONIEC DECEMBRA) sa hlasovanie na portáli www.najlepsiesluzby.sk skončí a spoznáme celkového víťaza.

Koniec roka už nie je naozaj za rohom a preto je najvyšší čas hlasovať za tie prevádzky, vaše obľúbené miesta, ktoré si titul Najlepšie služby podľa vás zaslúžia. Na víťaza s najlepším hodnotením čaká zaujímavá výhra - volania s O2 Moja firma na jeden rok zadarmo. „Najlepšie služby s nami hľadá množstvo ľudí, ktorým nestačí prázdna kritika a radšej vyzdvihnú tých podnikateľov, ktorým záleží na kvalite. Finále sa síce blíži, ale stále je ešte čas na hlasovanie za obľúbené miesta,“  uviedla hovorkyňa O2 Martina Jamrichová.

Výhra čaká aj na hlasujúcich

Navrhnúť aj hodnotiť služby v piatich kategóriách môžete stále cez internet, alebo mobilnú aplikáciu Najlepšie služby. Každý hodnotiteľ má šancu vyhrať od O2 aj za mesiac december smartfón. Prevádzka, ktorá získa najlepšie hodnotenie na konci roka získa okrem jasnej skvelej spätnej väzby od svojich zákazníkov aj volania s O2 Moja Firma na jeden rok pre všetkých zamestnancov zadarmo. To už sú ocenenia hodné pozornosti!

smemobilna-koniec-clanku490-r346_res.jpg

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.