Hľadáte najlepšie služby?

Nechajte si poradiť od iných zákazníkov!

Vďaka projektu Najlepšie služby majú slovenskí podnikatelia a živnostníci šancu zdarma prezentovať svoje služby.

Hľadanie najlepších služieb za rok 2013 sa však blíži do finále, hlasovať možno len do konca decembra. Titul Najlepšie služby 2013 získa prevádzka s najlepším hodnotením od tých najprísnejších porotcov – stoviek zákazníkov a zákazníčok. O pár týždňov (KONIEC DECEMBRA) sa hlasovanie na portáli www.najlepsiesluzby.sk skončí a spoznáme celkového víťaza.

Koniec roka už nie je naozaj za rohom a preto je najvyšší čas hlasovať za tie prevádzky, vaše obľúbené miesta, ktoré si titul Najlepšie služby podľa vás zaslúžia. Na víťaza s najlepším hodnotením čaká zaujímavá výhra - volania s O2 Moja firma na jeden rok zadarmo. „Najlepšie služby s nami hľadá množstvo ľudí, ktorým nestačí prázdna kritika a radšej vyzdvihnú tých podnikateľov, ktorým záleží na kvalite. Finále sa síce blíži, ale stále je ešte čas na hlasovanie za obľúbené miesta,“  uviedla hovorkyňa O2 Martina Jamrichová.

Výhra čaká aj na hlasujúcich

Navrhnúť aj hodnotiť služby v piatich kategóriách môžete stále cez internet, alebo mobilnú aplikáciu Najlepšie služby. Každý hodnotiteľ má šancu vyhrať od O2 aj za mesiac december smartfón. Prevádzka, ktorá získa najlepšie hodnotenie na konci roka získa okrem jasnej skvelej spätnej väzby od svojich zákazníkov aj volania s O2 Moja Firma na jeden rok pre všetkých zamestnancov zadarmo. To už sú ocenenia hodné pozornosti!

smemobilna-koniec-clanku490-r346_res.jpg

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.