Darujte si na Vianoce kvalitný spánok

Dormeo, to sú matrace najvyššej kvality. Dormeo je definíciou zdravého spánku a synonymom pohodlia. Prespíme tretinu svojho života. Spánok je jeho neoddeliteľnou súčasťou a tak to určite nie je dobré

Dormeo, to sú matrace najvyššej kvality. Dormeo je definíciou zdravého spánku a synonymom pohodlia.  Prespíme tretinu svojho života. Spánok je jeho neoddeliteľnou súčasťou a tak to určite nie je dobré podceňovať.

Matrace Dormeo sú vyrobené z vysoko moderných materiálov, ktoré ani po mnohoročnom používaní nestratia svoju kvalitu ani tvar. Vďaka jedinečnej štruktúre sa prispôsobia tvaru a teplote Vášho tela a poskytnú mu tak potrebnú oporu. Všetky matrace Dormeo sú vhodné pre alergikov a astmatikov, pretože sú vybavené ochranou proti prachovým roztočom, plesniam a baktériám.

dormeo pre kvalitný spánok

Dormeo  poskytuje na svoje výrobky záruku až 15 rokov a 30 dňovú možnosť vyskúšania si a vrátenia peňazí.

Vianoce je čas darčekov a tak sme pre vás pripravili niečo zaujímavé. Ku každému u nás zakúpenému matracu vám teraz pribalíme vankúš a prikrývku Siena v hodnote 69,90 € zadarmo. Set Dormeo Siena je ideálna voľba pre Vás a Vašu rodinu. Výplň vankúša aj prikrývky Siena tvoria moderné mikrovlákna Wellsleep. Sú veľmi prispôsobivé, čo sa využitia aj funkcie týka. Nielenže majú skvelé tepelné vlastnosti, sú taktiež veľmi príjemné na dotyk. Mikrovlákna sa môžu pochváliť minimálnou absorpciou vlhkosti, vďaka čomu sú prirodzene odolné voči špine a škvrnám.

Dormeo je investícia, ktorá sa vám niekoľkonásobne vráti. Budete sa budiť oddýchnutí a pozitívne naladení.

Vyberte si svoj nový matrac a nechajte sa hýčkať.

dormeo pre kvalitný spánok

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.