Je možné používať ekonomický systém na tablete?

Tablety sú stále obľúbenejšie. Málokto však vie, že na tabletoch môžete plnohodnotne pracovať aj s účtovníctvom.

Obľúbili ste si používanie tabletu? Niet sa ani čo čudovať! Tablet ja malý, ľahký, má dlhú výdrž na batérie a môžete na ňom robiť takmer všetko, čo robíte na osobnom počítači.

Dnes ešte tablet nie je naozaj vhodný na všetky úlohy. Napríklad profesionálny strih videa alebo programovanie na tablete možné nie je. Pre väčšinu ľudí však tablet je plne postačujúcou náhradou za osobný počítač. Potvrdzuje to aj neustály nárast predaja tabletov a pokles predaja počítačov.

Pozeranie internetu, práca s e-mailami a hranie hier sú činnosti, ktoré všetci na tablete očakávajú. Kancelársky softvér, akým je Office, už má tiež svoje náhrady pre tablety. Jediné, čo podnikateľov a účtovníkov odrádza od používania tabletu ako pracovného nástroja, je ekonomický systém. Ekonomický systém, ktorý dnes vlastní väčšina ľudí neumožňuje jeho používanie na tablete.

Online ekonomický systém

Pred pár rokmi, keď ešte tablety dokonca ani neexistovali, vznikol na Slovensku prvý online ekonomický systém. Dnes tento online ekonomický systém nájdete na adrese http://www.humanet.sk.

Výhodou online ekonomického systému je, že je navonok z pohľadu používateľa vybudovaný ako bežná internetová stránka. Takýto ekonomický systém je potom bez akýchkoľvek kompromisov použiteľný nielen na osobnom počítači, ale aj tablete.

Pri používaní online ekonomického systému už teda môžete plnohodnotne používať aj tablet na spracovanie personalistiky, miezd, jednoduchého aj podvojného účtovníctva. Okrem toho prináša online ekonomický systém aj ďalšie výhody.

Nemusíte ho nikdy inštalovať a ani aktualizovať. Máte ho dostupný kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu. Keď sa vám pokazí počítač alebo tablet, tak sadnete k druhému a bez akýchkoľvek reinštalácií môžete ihneď pokračovať tam, kde ste skončili.

Vysoké zabezpečenie dát

Keď vám počítač alebo tablet niekto ukradne, tak sa k vašim dátam z ekonomického systému nedostane, pretože tie na vašom počítači ani tablete uložené nie sú. Sú uložené v profesionálne zabezpečenom dátovom centre, kde sú chránené rovnako nekompromisne ako vaše peniaze v internetbankingu.

Dáta, ktoré obsahuje online ekonomický systém, sú zároveň v dátovom centre pravidelne automatizovane zálohované a uložené viacnásobne na rôznych geografických miestach. Tento prístup zvyšuje stupeň ochrany vašich dát pre prípad živelnej katastrofy a vojenských konfliktov, ak by došlo k zničeniu celého dátového centra. Zároveň máte možnosť svoje dáta kedykoľvek archivovať aj sami k sebe.

Úroveň zabezpečenia ekonomických informácií s online ekonomickým systémom je ďaleko vyššia ako pri používaní klasického ekonomického systému. Nielen použiteľnosť na tablete, ale aj úroveň zabezpečenia je tak argumentom pre prechod od klasického ekonomického systému na online ekonomický systém.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.