K praktickému lekárovi bez čakania a bez zbytočných poplatkov

Bratislavčania už môžu bez zbytočného čakania navštevovať ambulanciu všeobecného lekára, otvorenú vo Vienna Gate v Petržalke.

Pacienti už nechcú čakať dlhé hodiny u svojho lekára, nie sú spokojní s krátkymi ordinačnými hodinami a chcú prísť na vyšetrenie v čase, ktorý im najlepšie vyhovuje. Rovnako nie sú spokojní s prístupom personálu, kvalitou a vybavením zdravotníckych zariadení vo svojom okolí. Všetky tieto "boľačky" vyriešilo otvorenie novej ambulancie praktických lekárov v Petržalke.

Vyšetrenia sú hradené zo zdravotného poistenia

Praktická Ambulancia poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť skúsených všeobecných praktických lekárov, ktorí majú celkový prehľad o zdravotnom stave a poradia najúčinnejšiu liečbu. Lekári majú dlhoročnú prax a bohaté skúsenosti, takže vedia vyriešiť zdravotné problémy priamo alebo odporučia najvhodnejšieho odborného lekára. Ordinačná doba je 12 hodín denne od 8.00 do 20.00 v pracovných dňoch a pacienti majú možnosť objednať sa zadarmo na vyšetrenie na presný čas telefonicky alebo kedykoľvek cez internet na www.praktickaambulancia.sk.

Pacienti neplatia žiadne celoročné poplatky, ani poplatky za objednávanie na presný čas, za vydanie potvrdenia o návšteve lekára či o práceneschopnosti. Vyšetrenia sú hradené z verejného zdravotného poistenia, pričom ambulancia má zmluvy so všetkými zdravotnými poisťovňami. Samozrejmosťou je príjemné a moderné prostredie ambulancie.

pa-volitelna-r834_res.jpeg

Dôraz na prevenciu

"Slováci sa čoraz viac zaujímajú o svoje zdravie a prevenciu. Chceme ich v tom podporiť a preto aktívne pozývame pacientov na pravidelné preventívne prehliadky, nečakáme na to dokiaľ si pacient na nás spomenie. Dôkazom je aj práve prebiehajúca kampaň, v ktorej poskytujeme pacientom bezplatnú Lekársku prehliadku až do 20.12.2013." povedala MUDr.Margaréta Černáková. V rámci prehliadky lekár vykoná komplexné vyšetrenie pacienta "od hlavy po päty", vyhodnotí zdravotný stav a v prípade zdravotných ťažkostí doporučí vhodnú liečbu. Pacienti tak majú možnosť získať prehľad o svojom zdravotnom stave, ako aj spoznať lekára a prostredie modernej ambulancie.

Počet pacientov je limitovaný

Praktická Ambulancia začala ordinovať vo Vienna Gate na Kopčianskej ulici č.8 a okrem dobrej dopravnej dostupnosti ponúka aj možnosť parkovania 2 hodiny zadarmo v podzemnej garáži. Pacientom Praktickej Ambulancie sa môže stať každý občan s platným verejným zdravotným poistením SR, ktorý dovŕšil 18 rokov. “Stačí sa objednať na vyšetrenie a pri návšteve s pacientom uzatvoríme štandardnú Dohodu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Vybavíme za pacienta komunikáciu s doterajším všeobecným lekárom a poisťovňou, ako aj prenos zdravotnej dokumentácie." dodala na záver MUDr. Ľubica Baginová.

pa-volitelna-r912_res.jpg

Viac infomácií nájdete na www.praktickaambulancia.sk alebo zavolajte na 02/6224 0154.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu