V Beverly Hills predstavili najluxusnejší Range Rover

Britská automobilka Land Rover odhalila vozidlo, ktoré definuje triedu luxusných vozidiel SUV. Len pozvaní hostia na VIP večierku v Beverly Hills sa mohli v predpremiére zoznámiť s najluxusnejším modelom  Range Rover Long v exkluzívnej výbave – Autobiography Black.

Nový Range Rover Autobiography Black predstavuje vrchol atraktívnosti, ktorá najluxusnejšiemu SUV na svete dodáva ešte vyššiu úroveň kultivovanosti a elegancie. Interiér je starostlivo vypracovaný a na mieru prispôsobený tak, aby spĺňal potreby zákazníkov.

Vďaka dômyselnému dizajnu nového modelu Range Rover sa zväčšil priestor na nohy pre cestujúcich na zadných sedadlách o 186 mm a rozsah sklápania sedadiel na 17 stupňov.

rrabblackinterior02lowres-custom-r245_res.jpg

Dlhý rázvor zvyšuje príťažlivosť vozidla pre zákazníkov

Zväčšenie priestoru na nohy o 186 mm pre cestujúcich na zadných sedadlách sa podarilo dosiahnuť predĺžením karosérie pred zadnými kolesami.  Samostatné sedadlá je možné nastaviť v rozsahu 17 stupňov, teda o celých osem stupňov viac než v modeli so štandardným rázvorom. Ponúka tiež väčší úložný priestor, čo prispieva k ďalšiemu zvýšeniu pohodlia. Modely Range Rover s dlhým rázvorom sú označené charakteristickým písmenom „L“ (ang. long = dlhý).

Prvé vozidlá prídu na slovenský trh v  marci 2014 s cenou od 111.921 EUR.

rrabblwbhlavnafoto-custom-r588_res.jpg

Nová úroveň výnimočnosti

Nový Range Rover vo výbave Autobiography Black navrhla a vyrobila špecializovaná divízia Jaguar Land Rover ETO (Engineered To Order) .

Zmeny, ktorými prešiel exteriér modelu Autobiography Black, dodávajú vozidlu výrazný charakter. Dizajn prednej masky chladiča a bočných výduchov sa vyznačuje jedinečnou povrchovou úpravou, ktorú dopĺňa ľahko rozpoznateľný znak z čiernej glazúry a chrómu. Exkluzívnosť tohto vozidla ešte zvyšujú charakteristické zadné svetlá.

Edícia Range Rover Autobiography Black prináša unikátny dizajn poťahu sedadiel s exkluzívnym balíkom Executive Class, ktorý ponúka vrchol luxusu pre cestujúcich na zadných sedadlách. Jeho súčasťou sú dve samostatné plne nastaviteľné sedadlá a predĺžená variabilná stredová konzola.

K exkluzívnejším dizajnovým prvkom patrí kožou potiahnutá odkladacia polica za zadnými sedadlami, dolné časti stĺpikov A, B a C a výplň dverí s čalúnením z perforovanej kože.

Exkluzívne video a podrobnejšie informácie o modeli Range Rover nájdete na http://www.landrover.sk/novy-range-rover/lwb/

rrabblackstudio01-custom-r731_res.jpg

rrabblwb20111307lowres-custom-r891_res.jpg

rrabblwbrevealevent03lowres-custom-r358_res.jpg

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.