Tchibo – Všetko, čo si muži prajú

Po čom muži naozaj túžia? Objavte našu novú kolekciu plnú outfitov podľa poslednej módy, techniky, kvalitných hodiniek a elegantných doplnkov.

Po čom muži naozaj túžia? To ľahko zistíte! Objavte našu novú kolekciu plnú outfitov podľa poslednej módy, techniky, kvalitných hodiniek a elegantných doplnkov. Nájdete tu jednoducho všetko, nad čím sa mužské srdce zaručene rozbúcha. Keď chcete urobiť radosť niekomu milému alebo aj sami sebe.

imgdotextu1-r715_res.jpg

IBA DNES, v stredu 11. 12. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu2-r349_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.