Tchibo – Všetko, čo si muži prajú

Po čom muži naozaj túžia? Objavte našu novú kolekciu plnú outfitov podľa poslednej módy, techniky, kvalitných hodiniek a elegantných doplnkov.

Po čom muži naozaj túžia? To ľahko zistíte! Objavte našu novú kolekciu plnú outfitov podľa poslednej módy, techniky, kvalitných hodiniek a elegantných doplnkov. Nájdete tu jednoducho všetko, nad čím sa mužské srdce zaručene rozbúcha. Keď chcete urobiť radosť niekomu milému alebo aj sami sebe.

imgdotextu1-r715_res.jpg

IBA DNES, v stredu 11. 12. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu2-r349_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.