Tchibo – Všetko, čo si muži prajú

Po čom muži naozaj túžia? Objavte našu novú kolekciu plnú outfitov podľa poslednej módy, techniky, kvalitných hodiniek a elegantných doplnkov.

Po čom muži naozaj túžia? To ľahko zistíte! Objavte našu novú kolekciu plnú outfitov podľa poslednej módy, techniky, kvalitných hodiniek a elegantných doplnkov. Nájdete tu jednoducho všetko, nad čím sa mužské srdce zaručene rozbúcha. Keď chcete urobiť radosť niekomu milému alebo aj sami sebe.

imgdotextu1-r715_res.jpg

IBA DNES, v stredu 11. 12. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu2-r349_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.