Finanzpartner exkluzívne s Letiskom M. R. Štefánika

Spoločnosť Finanzpartner pokračuje v rozvoji svojich aktivít zameraných na zlepšovanie prístupu čo najväčšieho množstva klientov ku kvalitným finančným službám.

Spoločnosť Finanzpartner, úspešne pôsobiaca vo všetkých sektoroch finančného trhu, pokračuje v rozvoji svojich aktivít zameraných na zlepšovanie prístupu čo najväčšieho množstva klientov ku kvalitným finančným službám. Významným krokom k dosiahnutiu tohto cieľa je i nadviazanie exkluzívnej spolupráce s Letiskom M. R. Štefánika v Bratislave. Finanzpartner sa tak stal jedinou spoločnosťou, ktorá je oprávnená ponúkať finančné služby priamo v priestoroch tohto medzinárodného letiska.

Význam exkluzívnej spolupráce spočíva v prístupe k takmer 1,5 miliónu cestujúcich – potenciálnych klientov Finanzpartneru, ktorí každoročne využijú k svojim cestám Letisko M. R. Štefánika. Rovnako tak je potvrdením snáh Finanzpartneru pristupovať k získavaniu nových klientov inovatívne a efektívne, t.j. nielen prostredníctvom stále sa rozširujúcej siete svojich oficiálnych pobočiek, ale i hľadaním nových možností na finančnom trhu.

Otvorenia oficiálneho zastúpenia Finanzpartneru na medzinárodnom Letisku M. R. Štefánika sa zúčastnili i zástupcovia spoločnosti MetLife Amslico - strategického zmluvného partnera Finanzpartneru, pričom zástupcovia Finanzpartneru predpokladajú, že najväčší záujem medzi potenciálnymi klientmi - cestujúcimi bude práve o celoročné cestovné poistenie spoločnosti MetLife Amslico. Bokom však nezostanú ani ďalšie finančné služby, zaradené do portfólia Finanzpartneru, ktoré Finanzpartner v priestoroch Letiska M. R. Štefánika v celom rozsahu sprístupní svojim potenciálnym klientom.

Bližšie informácie o spoločnosti získate na stránke www.finanzpartner.sk

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.