Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Finanzpartner exkluzívne s Letiskom M. R. Štefánika

Spoločnosť Finanzpartner pokračuje v rozvoji svojich aktivít zameraných na zlepšovanie prístupu čo najväčšieho množstva klientov ku kvalitným finančným službám.

Spoločnosť Finanzpartner, úspešne pôsobiaca vo všetkých sektoroch finančného trhu, pokračuje v rozvoji svojich aktivít zameraných na zlepšovanie prístupu čo najväčšieho množstva klientov ku kvalitným finančným službám. Významným krokom k dosiahnutiu tohto cieľa je i nadviazanie exkluzívnej spolupráce s Letiskom M. R. Štefánika v Bratislave. Finanzpartner sa tak stal jedinou spoločnosťou, ktorá je oprávnená ponúkať finančné služby priamo v priestoroch tohto medzinárodného letiska.

Význam exkluzívnej spolupráce spočíva v prístupe k takmer 1,5 miliónu cestujúcich – potenciálnych klientov Finanzpartneru, ktorí každoročne využijú k svojim cestám Letisko M. R. Štefánika. Rovnako tak je potvrdením snáh Finanzpartneru pristupovať k získavaniu nových klientov inovatívne a efektívne, t.j. nielen prostredníctvom stále sa rozširujúcej siete svojich oficiálnych pobočiek, ale i hľadaním nových možností na finančnom trhu.

Otvorenia oficiálneho zastúpenia Finanzpartneru na medzinárodnom Letisku M. R. Štefánika sa zúčastnili i zástupcovia spoločnosti MetLife Amslico - strategického zmluvného partnera Finanzpartneru, pričom zástupcovia Finanzpartneru predpokladajú, že najväčší záujem medzi potenciálnymi klientmi - cestujúcimi bude práve o celoročné cestovné poistenie spoločnosti MetLife Amslico. Bokom však nezostanú ani ďalšie finančné služby, zaradené do portfólia Finanzpartneru, ktoré Finanzpartner v priestoroch Letiska M. R. Štefánika v celom rozsahu sprístupní svojim potenciálnym klientom.

Bližšie informácie o spoločnosti získate na stránke www.finanzpartner.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.