Finanzpartner exkluzívne s Letiskom M. R. Štefánika

Spoločnosť Finanzpartner pokračuje v rozvoji svojich aktivít zameraných na zlepšovanie prístupu čo najväčšieho množstva klientov ku kvalitným finančným službám.

Spoločnosť Finanzpartner, úspešne pôsobiaca vo všetkých sektoroch finančného trhu, pokračuje v rozvoji svojich aktivít zameraných na zlepšovanie prístupu čo najväčšieho množstva klientov ku kvalitným finančným službám. Významným krokom k dosiahnutiu tohto cieľa je i nadviazanie exkluzívnej spolupráce s Letiskom M. R. Štefánika v Bratislave. Finanzpartner sa tak stal jedinou spoločnosťou, ktorá je oprávnená ponúkať finančné služby priamo v priestoroch tohto medzinárodného letiska.

Význam exkluzívnej spolupráce spočíva v prístupe k takmer 1,5 miliónu cestujúcich – potenciálnych klientov Finanzpartneru, ktorí každoročne využijú k svojim cestám Letisko M. R. Štefánika. Rovnako tak je potvrdením snáh Finanzpartneru pristupovať k získavaniu nových klientov inovatívne a efektívne, t.j. nielen prostredníctvom stále sa rozširujúcej siete svojich oficiálnych pobočiek, ale i hľadaním nových možností na finančnom trhu.

Otvorenia oficiálneho zastúpenia Finanzpartneru na medzinárodnom Letisku M. R. Štefánika sa zúčastnili i zástupcovia spoločnosti MetLife Amslico - strategického zmluvného partnera Finanzpartneru, pričom zástupcovia Finanzpartneru predpokladajú, že najväčší záujem medzi potenciálnymi klientmi - cestujúcimi bude práve o celoročné cestovné poistenie spoločnosti MetLife Amslico. Bokom však nezostanú ani ďalšie finančné služby, zaradené do portfólia Finanzpartneru, ktoré Finanzpartner v priestoroch Letiska M. R. Štefánika v celom rozsahu sprístupní svojim potenciálnym klientom.

Bližšie informácie o spoločnosti získate na stránke www.finanzpartner.sk

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.