PC tablet, ktorý sa nebojí práce

Prestigio Multipad Visconte - výkonný PC tablet s operačným systémom Windows 8.1/8.1 Pro* a inštalovaným balíkom MS Office 2013 pre študentov a domácnosti

Spoločnosť Prestigio uvádza na slovenský trh svoj prvý PC tablet s operačným systémom MS Windows 8.1 a 8.1 Pro. Novinka s 10-palcovým displejom a procesorom Intel  je určená pre všetkých, ktorí  chcú svoj tablet využívať nielen vo chvíľach voľna, ale aj pri práci. Šikovné zariadenie  s výkonnou batériou sa po spárovaní s Bluetooth klávesnicou s touchpadom zmení na prenosný počítač, schopný plnohodnotne pracovať s textom, tabuľkami, prezentáciami či mailom. Aj preto ho ocenia najmä študenti, živnostníci, malí podnikatelia a ľudia, ktorí často cestujú.

Prestigio Multipad Visconte dostal do výbavy najnovší 64-bitový dvojjadrový procesor Intel® Bay Trail taktovaný na 1,46 Hz, ktorý ponúka až dvojnásobný výkon v produkčných aplikáciách a trojnásobné vylepšenie grafiky oproti predchádzajúcim procesorom. V kombinácii s 2 GB RAM a 64-bitovým systémom Windows 8.1/8.1 Pro tak máte v rukách výkonné a rýchle  zariadenie. Batéria s kapacitou 4000 mAh zvládne  viac než 4 hodiny prehrávania videa alebo 150 hodín v pohotovostnom režime. Tablet PC je dostupný v dvoch  verziách – s 32 alebo 64 GB SSD diskom rozšíriteľným o ďalších 64 GB prostredníctvom microSD karty.

Pri práci oceníte aj multidotykový displej s uhlopriečkou 10.1 palcov a rozlíšením 1280 x 800 pixlov, ktorý je  vyrobený technológiou  IPS. Vďaka tomu je obraz ostrý a dobre čitateľný z akéhokoľvek pozorovacieho uhla. Novinka je tiež vybavená interným 3G modemom s rýchlosťou 21 Mb/s a možnosti konektivity pre pripojenie príslušenstva a periférnych zariadení  zvyšuje  technológia Bluetooth 4.0., micro USB 3.0 a mini HDMi konektor.

Kúpou Prestigio Multipad Visconte užívateľ automaticky získa balík MS Office 2013 pre študentov a domácnosti, vďaka čomu  môže bez problémov pracovať s dokumentmi, mailom, kalendárom či využívať cloudové úložisko SkyDrive. Systém tiež umožňuje automatickú synchronizáciu všetkých skladieb, fotografií a súborov  s počítačmi a telefónmi so systémom Windows, ako aj hernou konzolou Xbox. K dispozícii je aj veľké množstvo aplikácií, ktoré zahŕňajú nielen celosvetovo atraktívne aplikácie pre komunikáciu, hry, nástroje, správy atď., ale aj množstvo slovenského obsahu od najväčších slovenských vydavateľstiev. Aplikačná časť sa zároveň veľmi dynamicky rozvíja a každým dňom pribúdajú nové tituly.

Na slovenskom trhu sa Prestigio Multipad Visconte bude predávať v bielo-striebornom a tmavomodrom prevedení za MOC začínajúcu na hranici 299 eur.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.