Upratovanie môže byť zábavné

Upratovanie skoro nikto nemá rád. Pod upratovanie patrí i vysávanie, špeciálna to kategória. Vysávanie ma začalo v poslednej dobe baviť. Čím to je? Zistila som, že to chce len správneho pomocníka.

Upratovanie skoro nikto nemá rád. Pod upratovanie patrí i vysávanie, špeciálna  to kategória. Vysávanie ma začalo v poslednej dobe baviť. Čím to je? Zistila som, že to chce len správneho pomocníka.

Môj nový vysávač je prenosný, dostanem sa všade, kam potrebujem. Myslím naozaj prenosný. Má ergonomický popruh na rameno a tak mám obe ruky voľné a nemusím ho zložito prenášať. Nie, nieje vôbec ťažký, váži len 2,7 kg. Sací výkon konštantný od začiatku do konca, stará sa o to vyspelá cyklónová technológia. Samozrejmosťou je uzavretý Hepa filter, ktorý zaručuje, že 99,99% všetkých prachových častíc a alergénov zostane vnútri filtra. Vhodný tým pádom pre alergikov, majiteľov domácich maznáčikov jednoducho pre všetkých, ktorí neznášajú prach.

prenosný vysávač shark deluxe

Asi chcete vedieť, čo že to mám za vysávač. Je to prenosný vysávač Shark Deluxe. Shark je americká značka a s 15timi miliónmi spokojných zákazníkov po celom svete patrí k lídrom na trhu s čistiacimi prístrojmi.

Premýšľate nad výmenou Vášho starého vysávača? Prenosný vysávač Shark Deluxe je jasná voľba! Zakúpiť si ho môžete práve TU.

prenosný vysávač shark deluxe

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.