Utorok, 10. december, 2019 | Meniny má Radúz

Upratovanie môže byť zábavné

Upratovanie skoro nikto nemá rád. Pod upratovanie patrí i vysávanie, špeciálna to kategória. Vysávanie ma začalo v poslednej dobe baviť. Čím to je? Zistila som, že to chce len správneho pomocníka.

Upratovanie skoro nikto nemá rád. Pod upratovanie patrí i vysávanie, špeciálna  to kategória. Vysávanie ma začalo v poslednej dobe baviť. Čím to je? Zistila som, že to chce len správneho pomocníka.

Môj nový vysávač je prenosný, dostanem sa všade, kam potrebujem. Myslím naozaj prenosný. Má ergonomický popruh na rameno a tak mám obe ruky voľné a nemusím ho zložito prenášať. Nie, nieje vôbec ťažký, váži len 2,7 kg. Sací výkon konštantný od začiatku do konca, stará sa o to vyspelá cyklónová technológia. Samozrejmosťou je uzavretý Hepa filter, ktorý zaručuje, že 99,99% všetkých prachových častíc a alergénov zostane vnútri filtra. Vhodný tým pádom pre alergikov, majiteľov domácich maznáčikov jednoducho pre všetkých, ktorí neznášajú prach.

prenosný vysávač shark deluxe

Asi chcete vedieť, čo že to mám za vysávač. Je to prenosný vysávač Shark Deluxe. Shark je americká značka a s 15timi miliónmi spokojných zákazníkov po celom svete patrí k lídrom na trhu s čistiacimi prístrojmi.

Premýšľate nad výmenou Vášho starého vysávača? Prenosný vysávač Shark Deluxe je jasná voľba! Zakúpiť si ho môžete práve TU.

prenosný vysávač shark deluxe

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

ŠKODA AUTO Slovensko vysadila v Petržalke stromovú alej

Výsadba stromovej aleje v Petržalke je ukončená.

Zamestnanci ŠKODA AUTO SLOVENSKO priložili ruku k dielu a v spolupráci s Magistrátom hlavného mesta Slovenska Bratislavy sadili stromy na Starohájskej ulici v Petržalke.

Predíďte úniku dokumentov. Označkujte ich

V dobe elektronických dokumentov je odhalenie ich úniku a prevencia proti nemu zložitejšia.

Nákup darčekov môže byť tento týždeň výhodnejší

Váš vianočný rozpočet sa nemusí bezpodmienečne zrútiť ako domček z kariet.