Upratovanie môže byť zábavné

Upratovanie skoro nikto nemá rád. Pod upratovanie patrí i vysávanie, špeciálna to kategória. Vysávanie ma začalo v poslednej dobe baviť. Čím to je? Zistila som, že to chce len správneho pomocníka.

Upratovanie skoro nikto nemá rád. Pod upratovanie patrí i vysávanie, špeciálna  to kategória. Vysávanie ma začalo v poslednej dobe baviť. Čím to je? Zistila som, že to chce len správneho pomocníka.

Môj nový vysávač je prenosný, dostanem sa všade, kam potrebujem. Myslím naozaj prenosný. Má ergonomický popruh na rameno a tak mám obe ruky voľné a nemusím ho zložito prenášať. Nie, nieje vôbec ťažký, váži len 2,7 kg. Sací výkon konštantný od začiatku do konca, stará sa o to vyspelá cyklónová technológia. Samozrejmosťou je uzavretý Hepa filter, ktorý zaručuje, že 99,99% všetkých prachových častíc a alergénov zostane vnútri filtra. Vhodný tým pádom pre alergikov, majiteľov domácich maznáčikov jednoducho pre všetkých, ktorí neznášajú prach.

prenosný vysávač shark deluxe

Asi chcete vedieť, čo že to mám za vysávač. Je to prenosný vysávač Shark Deluxe. Shark je americká značka a s 15timi miliónmi spokojných zákazníkov po celom svete patrí k lídrom na trhu s čistiacimi prístrojmi.

Premýšľate nad výmenou Vášho starého vysávača? Prenosný vysávač Shark Deluxe je jasná voľba! Zakúpiť si ho môžete práve TU.

prenosný vysávač shark deluxe

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.