Nedeľa, 6. december, 2020 | Meniny má MikulášKrížovkyKrížovky

Upratovanie môže byť zábavné

Upratovanie skoro nikto nemá rád. Pod upratovanie patrí i vysávanie, špeciálna to kategória. Vysávanie ma začalo v poslednej dobe baviť. Čím to je? Zistila som, že to chce len správneho pomocníka.

Upratovanie skoro nikto nemá rád. Pod upratovanie patrí i vysávanie, špeciálna  to kategória. Vysávanie ma začalo v poslednej dobe baviť. Čím to je? Zistila som, že to chce len správneho pomocníka.

Môj nový vysávač je prenosný, dostanem sa všade, kam potrebujem. Myslím naozaj prenosný. Má ergonomický popruh na rameno a tak mám obe ruky voľné a nemusím ho zložito prenášať. Nie, nieje vôbec ťažký, váži len 2,7 kg. Sací výkon konštantný od začiatku do konca, stará sa o to vyspelá cyklónová technológia. Samozrejmosťou je uzavretý Hepa filter, ktorý zaručuje, že 99,99% všetkých prachových častíc a alergénov zostane vnútri filtra. Vhodný tým pádom pre alergikov, majiteľov domácich maznáčikov jednoducho pre všetkých, ktorí neznášajú prach.

prenosný vysávač shark deluxe

Asi chcete vedieť, čo že to mám za vysávač. Je to prenosný vysávač Shark Deluxe. Shark je americká značka a s 15timi miliónmi spokojných zákazníkov po celom svete patrí k lídrom na trhu s čistiacimi prístrojmi.

Premýšľate nad výmenou Vášho starého vysávača? Prenosný vysávač Shark Deluxe je jasná voľba! Zakúpiť si ho môžete práve TU.

prenosný vysávač shark deluxe

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mikuláš s Majkom Spiritom? Môžete si ho užiť u vás doma

Bol to ťažký rok a my sme naozaj poslúchali. Zaslúžime si mikulášsku nádielku!

Väčšina fajčiarov dala deťom cigarety, ak si vypýtali

Až polovica mladých fajčiarov nemá problém kúpiť si tabakové výrobky sama.

Podcast: Jeden lístok, veľa tratí

Vypočujte si rozhovor s Mirkou Miškechovou, tvárou a hlasom kampane SAD Trenčín.