Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Investujte, alebo si požičajte výhodne a z pohodlia domova

Je tu nová možnosť, ako investovať, alebo si požičať výhodne a z pohodlia domova.

V dnešnej dobe čoraz viac ľudí rieši tému peniaze. Niekto ich má málo a potrebuje viac, tak si ich požičia. Iný má zase peňazí veľa a hľadá spôsoby, ako ich čo najlepšie investovať. Pre oboch je tu spoločné riešenie. Nie, nemyslíme banku. Existuje nová možnosť, ktorá je výhodnejšia, rýchlejšia a pohodlnejšia - portál investuj-pozicaj.sk.  Neviete, o čo ide? Tak čítajte ďalej!

Ako to funguje?

Investor investuje svoje peniaze, žiadateľ požiada o pôžičku. Portál vystupuje ako sprostredkovateľ, ktorý peniaze investorov rozdelí medzi viacerých žiadateľov o pôžičku. Splátky dlžníkov idú investorom. Jednoduché a efektívne. Sprostredkovateľ zabezpečuje kompletný servis pre investorov i žiadateľov (vybavovanie potrebnej dokumentácie, prerozdelenie finančných prostriedkov od investorov k žiadateľom a naopak preposielanie splátok od dlžníkov investorom). Ak je to potrebné, tak aj vymáhanie pohľadávky.

Výhody pre investora:

?     úrok 20% pri viazanosti len 12 mesiacov,

?     žiadne poplatky,

?     riziko straty investície je minimalizované (každý žiadateľ o pôžičku je prísne preverovaný, investícia je vždy rozdelená do viacerých pôžičiek),

?     celý zisk z úrokov ide investorom,

?     v zmluve o pôžičke vystupujú investori len pod užívateľským menom, ktoré si zvolili pri registrácii.

Ak chcete investovať, zaregistrujte sa.

Výhody pre žiadateľa o pôžičku:

?     úrok je výhodnejší ako v nebankovkách a aj niektorých bankách,

?     peniaze je možné použiť na akýkoľvek účel,

?     možnosť splatiť časť pôžičky predčasne,

?     žiadne poplatky dopredu (ako u niektorých podvodných spoločností),

?     rýchle vybavenie z pohodlia domova,

?     identita dlžníka môže byť investorom zverejnená len v prípade nesplácania pôžičky po dobu dlhšiu ako 3 mesiace.

Ak chcete požiadať o pôžičku, stačí sa zaregistrovať.

Pre obe strany je to výhodné riešenie. Investori aj žiadatelia o pôžičku môžu dostať lepšie úroky ako v bankách. Portál si nenecháva nič z úrokov. Zarába účtovaním poplatku dlžníkom za sprostredkovanie pôžičky vo výške 5 % z požičanej sumy. Zároveň poskytuje obom stranám anonymitu. Ak teda chcete výhodne investovať, alebo si výhodne požičať, navštívte stránku www.investuj-pozicaj.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.