Investujte, alebo si požičajte výhodne a z pohodlia domova

Je tu nová možnosť, ako investovať, alebo si požičať výhodne a z pohodlia domova.

V dnešnej dobe čoraz viac ľudí rieši tému peniaze. Niekto ich má málo a potrebuje viac, tak si ich požičia. Iný má zase peňazí veľa a hľadá spôsoby, ako ich čo najlepšie investovať. Pre oboch je tu spoločné riešenie. Nie, nemyslíme banku. Existuje nová možnosť, ktorá je výhodnejšia, rýchlejšia a pohodlnejšia - portál investuj-pozicaj.sk.  Neviete, o čo ide? Tak čítajte ďalej!

Ako to funguje?

Investor investuje svoje peniaze, žiadateľ požiada o pôžičku. Portál vystupuje ako sprostredkovateľ, ktorý peniaze investorov rozdelí medzi viacerých žiadateľov o pôžičku. Splátky dlžníkov idú investorom. Jednoduché a efektívne. Sprostredkovateľ zabezpečuje kompletný servis pre investorov i žiadateľov (vybavovanie potrebnej dokumentácie, prerozdelenie finančných prostriedkov od investorov k žiadateľom a naopak preposielanie splátok od dlžníkov investorom). Ak je to potrebné, tak aj vymáhanie pohľadávky.

Výhody pre investora:

?     úrok 20% pri viazanosti len 12 mesiacov,

?     žiadne poplatky,

?     riziko straty investície je minimalizované (každý žiadateľ o pôžičku je prísne preverovaný, investícia je vždy rozdelená do viacerých pôžičiek),

?     celý zisk z úrokov ide investorom,

?     v zmluve o pôžičke vystupujú investori len pod užívateľským menom, ktoré si zvolili pri registrácii.

Ak chcete investovať, zaregistrujte sa.

Výhody pre žiadateľa o pôžičku:

?     úrok je výhodnejší ako v nebankovkách a aj niektorých bankách,

?     peniaze je možné použiť na akýkoľvek účel,

?     možnosť splatiť časť pôžičky predčasne,

?     žiadne poplatky dopredu (ako u niektorých podvodných spoločností),

?     rýchle vybavenie z pohodlia domova,

?     identita dlžníka môže byť investorom zverejnená len v prípade nesplácania pôžičky po dobu dlhšiu ako 3 mesiace.

Ak chcete požiadať o pôžičku, stačí sa zaregistrovať.

Pre obe strany je to výhodné riešenie. Investori aj žiadatelia o pôžičku môžu dostať lepšie úroky ako v bankách. Portál si nenecháva nič z úrokov. Zarába účtovaním poplatku dlžníkom za sprostredkovanie pôžičky vo výške 5 % z požičanej sumy. Zároveň poskytuje obom stranám anonymitu. Ak teda chcete výhodne investovať, alebo si výhodne požičať, navštívte stránku www.investuj-pozicaj.sk.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.