Orange spojil rodiny a vytvoril najväčší vianočný stromček

Orange spája rodiny a prináša jedinečné zážitky a okamihy. O jeden sa spolu s viac ako 420 ľuďmi podelil v Banskej Bystrici na Námestí SNP.

Orange spája rodiny a prináša jedinečné zážitky a okamihy. O jeden sa spolu s viac ako 420  ľuďmi podelil v Banskej Bystrici na Námestí SNP. Spolu s obyvateľmi mesta a jeho návštevníkmi ustanovil slovenský rekord v podobe najväčšieho vianočného stromčeka vytvoreného z ľudí. Súčasťou rekordného živého obrazca s rozmermi 23,4 x 11 metrov boli aj dvaja zo štvorice ambasádorov projektu, herci Michal Kubovčík a Zuzana Porubjaková.

Orange v spolupráci so Slovenskými rekordami a Mestom Banská Bystrica, ktoré udalosť podporilo, privítal pár dní pred Vianocami na Námestí SNP v Banskej Bystrici stovky nadšencov, aby spolu so svojimi rodinami vytvorili jedinečný rekord. Obrazec symbolu Vianoc zaplnilo za asi 30 minút viac ako 420 nadšených ľudí. Ďalšie stovky divákov ich podporovali priamo na námestí. Živý obrazec dosiahol rozmery 23,4 x 11 metrov, čo znamenalo, že ľudia so svojimi rodinami vytvorili najväčší vianočný strom na Slovensku a postarali sa tak o ustanovujúci rekord. Obrí útvar napokon rekordmani rozžiarili svojimi mobilnými telefónmi, čo ešte väčšmi podporilo jedinečný zážitok z udalosti.

rekord-v-bb2-r676_res.jpg

Rekord prišli na bystrické námestie podporiť aj Zuzana Porubjaková s Michalom Kubovčíkom, ktorí sa spolu so Zuzanou Šebovou a Ľubom Kostelným zhostili role ambásadorov projektu a ktorí tvoria obľúbenú rodinku z reklamy Orangeu na program výhod Orange pre rodinu. „Bol to úžasný zážitok, veľmi silný moment. Okrem toho, že sme spolu vytvorili rekord ma nesmierne teší aj to, že sa nám podarilo naplniť jeden zo zmyslov Vianoc, ktorým je, aby boli rodiny a ich blízkych spolu a prežívali  krásne chvíle,“ prezradila herečka a ambasádorka rekordu Zuzana Porubjaková.

rekord-v-bb1-r346_res.jpg

Právoplatnosť slovenského rekordu potvrdil aj komisár Slovenských rekordov. „V doterajšej histórii rekordov nemáme podobný záznam. S radosťou preto môžem tento pokus vyhlásiť za slovenský rekord, ktorým je vytvorenie najväčšieho vianočného stromu zloženého z ľudí. Živý obrazec vytvorený na Námestí SNP v Banskej Bystrici je dlhý 23,4 metrov a široký 11 metrov. Rekordmani tento strom rozsvietili a to svojimi zapnutými mobilmi. Vytvorili tak neopakovateľnú atmosféru tohto zaujímavého momentu na banskobystrickom námestí. Spoločnosť Orange Slovensko získala za úspešnú realizáciu certifikát, ktorým je potvrdená  platnosť rekordu“ povedal s potešením Igor Svítok, zakladateľ Knihy slovenských rekordov.

Ponuka pre rodiny

Orange spája rodiny nielen na Vianoce, ale po celý rok. Ako jediný operátor im ponúka program výhod Orange pre rodinu na všetky telekomunikačné služby pre všetkých členov rodiny. Základnou výhodou programu Orange pre rodinu je zľava, ktorú rodiny získajú, ak si do Orangeu prenesú mobilné aj pevné služby, ako aj Internet do rodiny s 1000 MB dát mesačne na dva roky zadarmo.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zóna Nové Nivy splnila kvalifikačné podmienky pre registráciu

HB Reavis opäť preukázal svoje odhodlanie prispievať k zlepšovaniu kvality života.

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.