Auto si poistíte z domu rýchlejšie a výhodnejšie

Uzatvorte si PZP za pár minút s exkluzívnou online zľavou a výberom až z troch balíkov poistného krytia.

Vianoce už klopú na dvere, parkoviská pred obchodmi sa plnia a nákupná horúčka u mnohých z nás vrcholí. Je preto fajn vedieť, že pre povinné zmluvné poistenie (PZP) nemusíte nikam chodiť. Uzatvoriť si ho môžete pohodlne z domu a za naozaj výhodných podmienok.

Ak ste vodičom a rozhodujete sa, v ktorej poisťovni si poistiť vaše auto, máme pre vás tip. Kliknite na poistenie.sme.sk a uzatvorte si PZP za pár minút aj s exkluzívnou online zľavou. Poistenie.sme.sk  vám ponúka na výber až z troch balíkov poistného krytia.

pzp už od 62 € / rok!

Balík PZP Basic obsahuje krytie škôd spôsobených tretej strane vo výške stanovenej zákonom a neobsahuje asistenčné služby. Ak máte viac ako 24 rokov, ste klientom Union poisťovne alebo Union zdravotnej poisťovne,  vlastníte auto, ktoré nie je registrované v krajskom meste, s výkonom motora do 51 kW a celkovou hmotnosťou do 1450 kg,  môžete online PZP získať už od 62 EUR ročne!

Ak od PZP očakávate aj kvalitné asistenčné služby, dávame vám do pozornosti balíčky Optimum a Excellent. Tie okrem iného zabezpečia odťah vášho vozidla do servisu v prípade nehody, poskytnutie náhradného vozidla v prípade nehody a krádeže, opravu defektu na mieste, asistenciu pri vybití autobatérie alebo zabezpečenie výmeny paliva v nádrži po nesprávnom natankovaní.

Chcete vedieť, koľko by vás vyšlo poistenie auta od poistenie.sme.sk? Vyskúšajte nezáväznú kalkuláciu tu >>

O prevádzkovateľovi služby: Union poisťovňa, a.s. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992 a okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia ponúka aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online, a v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak