Streda, 12. august, 2020 | Meniny má DarinaKrížovkyKrížovky

Auto si poistíte z domu rýchlejšie a výhodnejšie

Uzatvorte si PZP za pár minút s exkluzívnou online zľavou a výberom až z troch balíkov poistného krytia.

Vianoce už klopú na dvere, parkoviská pred obchodmi sa plnia a nákupná horúčka u mnohých z nás vrcholí. Je preto fajn vedieť, že pre povinné zmluvné poistenie (PZP) nemusíte nikam chodiť. Uzatvoriť si ho môžete pohodlne z domu a za naozaj výhodných podmienok.

Ak ste vodičom a rozhodujete sa, v ktorej poisťovni si poistiť vaše auto, máme pre vás tip. Kliknite na poistenie.sme.sk a uzatvorte si PZP za pár minút aj s exkluzívnou online zľavou. Poistenie.sme.sk  vám ponúka na výber až z troch balíkov poistného krytia.

pzp už od 62 € / rok!

Balík PZP Basic obsahuje krytie škôd spôsobených tretej strane vo výške stanovenej zákonom a neobsahuje asistenčné služby. Ak máte viac ako 24 rokov, ste klientom Union poisťovne alebo Union zdravotnej poisťovne,  vlastníte auto, ktoré nie je registrované v krajskom meste, s výkonom motora do 51 kW a celkovou hmotnosťou do 1450 kg,  môžete online PZP získať už od 62 EUR ročne!

Ak od PZP očakávate aj kvalitné asistenčné služby, dávame vám do pozornosti balíčky Optimum a Excellent. Tie okrem iného zabezpečia odťah vášho vozidla do servisu v prípade nehody, poskytnutie náhradného vozidla v prípade nehody a krádeže, opravu defektu na mieste, asistenciu pri vybití autobatérie alebo zabezpečenie výmeny paliva v nádrži po nesprávnom natankovaní.

Chcete vedieť, koľko by vás vyšlo poistenie auta od poistenie.sme.sk? Vyskúšajte nezáväznú kalkuláciu tu >>

O prevádzkovateľovi služby: Union poisťovňa, a.s. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992 a okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia ponúka aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online, a v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Stráviť dovolenku na juhu Čiech môžete tento rok výhodnejšie!

Náš región je ideálne miesto na strávenie dovolenky všetkých vekových kategórií.

Poznáte v Banskej Štiavnici aj tieto miesta?

Prvá návšteva banského mesta k ním zväčša nevedie.

Mimoriadna akcia: K ročnému online predplatnému kávovar zdarma

Akcia platí pre nových aj existujúcich predplatiteľov, ktorí si ho predĺžia.