Tchibo - darčeky na poslednú chvíľu

Tchibo prináša novú kolekciu, ktorá u každého vykúzli žiarivý úsmev.

Vianoce už klopú na dvere a Vám stále chýbajú tie správne darčeky? Žiaden problém, Tchibo prináša novú kolekciu, ktorá u každého vykúzli žiarivý úsmev. Skvelá kozmetika pre ženy, technologický nadšenci si prídu na svoje s cool technikou a pre vášnivých dekoratérov prinášame luxusné bytové doplnky. Objavte drobnosti k darčekom a spoľahnite sa na odborníkov v kvalite.

imgtext1-r600_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgtext2-r568_res.jpg

SME.sk môžete teraz čítať aj bez reklamy

Obľúbená služba z mobilnej aplikácie je odteraz dostupná už od 1€.

Záujem o Jarabinky rastie, lákajú na zaujímavé prvenstvo

V Jarabinkách je už 80 % bytov je predaných! Popularitu projektu najlepšie vystihujú tri slová: výnimočne dobré susedstvo.

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.