Piatok, 24. január, 2020 | Meniny má Timotej

Tchibo - darčeky na poslednú chvíľu

Tchibo prináša novú kolekciu, ktorá u každého vykúzli žiarivý úsmev.

Vianoce už klopú na dvere a Vám stále chýbajú tie správne darčeky? Žiaden problém, Tchibo prináša novú kolekciu, ktorá u každého vykúzli žiarivý úsmev. Skvelá kozmetika pre ženy, technologický nadšenci si prídu na svoje s cool technikou a pre vášnivých dekoratérov prinášame luxusné bytové doplnky. Objavte drobnosti k darčekom a spoľahnite sa na odborníkov v kvalite.

imgtext1-r600_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgtext2-r568_res.jpg

Zimná dovolenka: Doprajte si slnko a pohodu v Egypte

Nielen v lete, ale po celý rok. Egypt je aj v zime skvelou voľbou na dovolenku.

Košičan Erik Ňarjaš vyzve do tanca parlament!

Úspešný finančník a tanečný majster Let´s Dance show, Košičan Erik Ňarjaš vstupuje do politiky za stranu OĽANO Igora Matoviča.

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti a znepríjemňujú život.