Tchibo - darčeky na poslednú chvíľu

Tchibo prináša novú kolekciu, ktorá u každého vykúzli žiarivý úsmev.

Vianoce už klopú na dvere a Vám stále chýbajú tie správne darčeky? Žiaden problém, Tchibo prináša novú kolekciu, ktorá u každého vykúzli žiarivý úsmev. Skvelá kozmetika pre ženy, technologický nadšenci si prídu na svoje s cool technikou a pre vášnivých dekoratérov prinášame luxusné bytové doplnky. Objavte drobnosti k darčekom a spoľahnite sa na odborníkov v kvalite.

imgtext1-r600_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgtext2-r568_res.jpg

Londýn: Úspešná Slovenka balí kufre. Chce bývať v Bratislave

Lucia je úspešná mladá žena, ktorá odišla študovať na univerzitu do Británie a neplánovane tam zostala dlhých šestnásť rokov.

Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.