Tchibo - darčeky na poslednú chvíľu

Tchibo prináša novú kolekciu, ktorá u každého vykúzli žiarivý úsmev.

Vianoce už klopú na dvere a Vám stále chýbajú tie správne darčeky? Žiaden problém, Tchibo prináša novú kolekciu, ktorá u každého vykúzli žiarivý úsmev. Skvelá kozmetika pre ženy, technologický nadšenci si prídu na svoje s cool technikou a pre vášnivých dekoratérov prinášame luxusné bytové doplnky. Objavte drobnosti k darčekom a spoľahnite sa na odborníkov v kvalite.

imgtext1-r600_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgtext2-r568_res.jpg

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.