Dovolenka leto 2014

Už pár rokov sa tlač katalógov cestovných kancelárií posúva na december. Máme za sebou niekoľko prezentácií, a tak Vám prinášame prierez toho najzaujímavejšieho z čoho sa bude dať vyberať dovolenka.

Dovolenka Turecko

Už niekoľko rokov veľmi obľúbená dovolenková destinácia. Ak hľadáte naozaj dobré hotelové služby, bohatý all inclusive program a nepotrpíte si na farebný podmorský svet, tak dovolenka v Turecku je tou ideálnou voľbou. Množstvo hotelov s tobogánmi a bohatými animáciami ocenia nie len Vaše deti. Turecko dokáže vyhovieť snáď každému dovolenkárovi. Menej náročný zákazník si určite vyberie z bohatej ponuky lacnejších hotelov v  Alanyi, ale za to s bohatým nočným životom moderného pulzujúceho centra. Skvelá ponuka rodinných hotelov na Vás čaká v Side, Konakli, či v Kemeri a luxusné rezorty nájdete v Beleku, či v časti Lara.

Dovolenka Bulharsko

Veľmi obľúbená dovolenková destinácia vďaka priaznivým cenám. Nie len samotná dovolenka, ale aj pomerne lacné služby mimo hotela. Stavia sa veľké množstvo hotelov, penziónov, ale postupne pribúdajú aj veľké hotelové komplexy. Ak hľadáte rušné stredisko s bohatým večerným vyžitím, tak odporúčame návštevu Slnečného pobrežia, prípadne Zlaté piesky alebo Primorsko. Naopak pokojnú  dovolenkovú pohodu  nájdeme v Kitene, Szozopole, či iných menších strediskách. Výhodou Bulharska sú okrem nízkych cien aj dlhé pieskové pláže väčšinou s pozvoľným vstupom do mora, takže strediská sú vhodné aj pre rodiny s deťmi.

Dovolenka Chorvátsko

Čo dodať? Večer sadnem do auta a ráno sa kúpem v mori. Vďaka diaľniciam je k nám Chorvátsko opäť o čosi bližšie. V porovnaní s leteckým zájazdom do Bulharska, či Turecka síce o niečo drahšie, ale krásne čisté more a nádherný podmorský svet je na nezaplatenie. K tomu ešte aj jazyková príbuznosť a ústretoví domáci robia z Chorvátska každoročne najnavštevovanejšiu dovolenkovú destináciu Slovákov.

Dovolenka Grécko

Grécke ostrovy opäť ožívajú. Po útlme nepokojov sa znova začína vracať dovolenkový ruch do gréckych destinácií a ponuka dovolenky na gréckych ostrovoch sa rozširuje. Okrem tradičných ako sú Rodos, Kréta, Kos, či Korfu nájdeme v ponuke aj perličky ako Kefalonia, Lefkada a iné.

Kto vyhľadáva pokojnú ostrovnú atmosféru, určite sa rozšírenej ponuke Grécka poteší.

Novinky na leto 2014

Jednou z najatraktívnejších noviniek je Korzika. Na Korzike čaká dovolenkárov hlavne krásna príroda, príjemná pohodová atmosféra a samozrejme krásne more. Za zmienku určite stojí aj bohatá história, či nádherné hory, ktoré siahajú až do výšky cez 2.000 m.

Taliansko už dávno nie je len Bibione, či Lido. Stále viac zákazníkov vyhľadáva južnejšie časti Talianska. Kalábria sa už medzi dovolenkármi udomácnila a tak CK prichádzajú opäť so zaujímavými novinkami. Môžete navštíviť Kampániu, rozšírila sa ponuka na Sardínií, či doslova horúcu novinku s termálnymi prameňmi – ostrov Vulcano.

V ponuke je aj množstvo ďalších obľúbených dovolenkových krajín. Ich popis nájdete na stránke Ačko-travel.sk, alebo Vám veľmi ochotne poradia naši predajcovia na pobočkách v Senici a v Leviciach.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu