Jednoduché a účinné precvičenie brucha

Precvičovanie brucha, brušného svalstva patrí k tým menej obľúbeným cvikom. Často nie sú výsledky uspokojivé a pri nesprávnom cvičení môže ľahko prísť napr. k zraneniam chrbtice. Vypracované brucho je však snom mnohých z nás.

Existuje však možnosť, ako cvičiť a pozerať pri tom televíziu, prechádzať sa v prírode, či napr. upratovať.

u-slender pás na chudnutie

Vytvarujte a posilnite si brušné svaly s U-Slenderom! U-Slender posilňuje a tvaruje Vaše brušné a iné svalstvo bez toho, aby ste museli namáhavo cvičiť. Napodobňuje brušáky, sklápačky a iné cviky, aby ste s jeho pomocou dosiahli tvarované, elegantné a pevné brucho, svaly ramien, bokov, stehien aj zadku, lepšie držanie tela, zvýšenú výdrž a zlepšenú celkovú silu a svalový tonus.

Toto malé a prenosné zariadenie využíva najnovšie vedecké poznatky a s pomocou moderných technológií Vám precvičí brucho a vytvaruje postavu. Posilňovanie brucha s U-Slender je účinné, jednoduché a aby prinieslo viditeľné výsledky, stačí ho používať iba desať minút denne.

u-slender pás na chudnutie

U-Slender ponúka desať rozličných programov, pričom pri každom z nich si môžete vybrať z viacerých stupňov intenzity. Pás bude vyhovovať každému - či už chcete radšej program na posilňovanie brušných svalov alebo uprednostníte spaľovanie tukov.

Jedinčný U-Slender si môžete objednať práve TU.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut