Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Silvester teraz inak

Zabudnite na sladké bublinkové vody z potravín a potešte svoje zmysly skutočným vínom. Oslávte koniec roka na úrovni s pravým francúzskym šampanským, talianskym proseccom či španielskym sektom Cava.

Zabudnite na sladké bublinkové vody z potravín a potešte svoje zmysly skutočným vínom. Oslávte koniec roka na úrovni s pravým francúzskym šampanským, talianskym proseccom, alebo španielskym sektom Cava.

freixenet mia moscato sparkling
Novinka - Freixenet Mia Moscato Sparkling

Vo svojom segmente je to najpredávanejšia značka v Španielsku a vznikla so zámerom ponúknuť svieže, príjemné a zábavne vína za dobrú cenu. Toto Moscato sa vyrába tradičnou metódou Asti, podobne ako u nás najpopulárnejšie „šampanské“.
Na vino.sme.sk teraz kúpite len za 7.00EUR

Vyberte si bublinky na Silvestra

Viac ako 30 druhov slovenských a svetových šumivých vín a sektov už od 4,49 Eur. Zistite ako chutí skutočné francúzske šampanské, talianske prosecco, alebo španielska cava. Teraz Vám na vybraných produktoch poskytneme zľavu vo výške DPH. Osobný odber v Bratislave, alebo kuriérom kdekoľvek na Slovensku.

Zobraziť celú ponuku na vino.sme.sk

Informujte sa o prevádzke počas sviatkov a o možnostiach dopravy.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.