Silvester teraz inak

Zabudnite na sladké bublinkové vody z potravín a potešte svoje zmysly skutočným vínom. Oslávte koniec roka na úrovni s pravým francúzskym šampanským, talianskym proseccom či španielskym sektom Cava.

Zabudnite na sladké bublinkové vody z potravín a potešte svoje zmysly skutočným vínom. Oslávte koniec roka na úrovni s pravým francúzskym šampanským, talianskym proseccom, alebo španielskym sektom Cava.

freixenet mia moscato sparkling
Novinka - Freixenet Mia Moscato Sparkling

Vo svojom segmente je to najpredávanejšia značka v Španielsku a vznikla so zámerom ponúknuť svieže, príjemné a zábavne vína za dobrú cenu. Toto Moscato sa vyrába tradičnou metódou Asti, podobne ako u nás najpopulárnejšie „šampanské“.
Na vino.sme.sk teraz kúpite len za 7.00EUR

Vyberte si bublinky na Silvestra

Viac ako 30 druhov slovenských a svetových šumivých vín a sektov už od 4,49 Eur. Zistite ako chutí skutočné francúzske šampanské, talianske prosecco, alebo španielska cava. Teraz Vám na vybraných produktoch poskytneme zľavu vo výške DPH. Osobný odber v Bratislave, alebo kuriérom kdekoľvek na Slovensku.

Zobraziť celú ponuku na vino.sme.sk

Informujte sa o prevádzke počas sviatkov a o možnostiach dopravy.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.