Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Silvester teraz inak

Zabudnite na sladké bublinkové vody z potravín a potešte svoje zmysly skutočným vínom. Oslávte koniec roka na úrovni s pravým francúzskym šampanským, talianskym proseccom či španielskym sektom Cava.

Zabudnite na sladké bublinkové vody z potravín a potešte svoje zmysly skutočným vínom. Oslávte koniec roka na úrovni s pravým francúzskym šampanským, talianskym proseccom, alebo španielskym sektom Cava.

freixenet mia moscato sparkling
Novinka - Freixenet Mia Moscato Sparkling

Vo svojom segmente je to najpredávanejšia značka v Španielsku a vznikla so zámerom ponúknuť svieže, príjemné a zábavne vína za dobrú cenu. Toto Moscato sa vyrába tradičnou metódou Asti, podobne ako u nás najpopulárnejšie „šampanské“.
Na vino.sme.sk teraz kúpite len za 7.00EUR

Vyberte si bublinky na Silvestra

Viac ako 30 druhov slovenských a svetových šumivých vín a sektov už od 4,49 Eur. Zistite ako chutí skutočné francúzske šampanské, talianske prosecco, alebo španielska cava. Teraz Vám na vybraných produktoch poskytneme zľavu vo výške DPH. Osobný odber v Bratislave, alebo kuriérom kdekoľvek na Slovensku.

Zobraziť celú ponuku na vino.sme.sk

Informujte sa o prevádzke počas sviatkov a o možnostiach dopravy.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH