Veľký výpredaj je tu!

Hola hola! To nevolá posol Vianoc. To sa ozýva veľký novoročný výpredaj! Pripravili sme pre Vás veľa zaujímavých akcií a zliav. Premýšľali ste na Vianoce o novom vankúši, obliečkach alebo by sa hodil i nový matrac? Teraz je ten správny čas na povianočné nákupy! Zaujímavé zľavy na výrobky Dormeo Vás určite nenechajú chladnými. Kompletnú ponuku nájdete TU.

veľký výpredaj je tu!

Hodil by sa Vám skôr nejaký nový pomocník v kuchyni? Odšťavovač, zmrzlinovač, či kuchynská váha? Nový príbor, či skvelý japonský keramický nôž? Tak to Vás bude určite zaujímať ponuka značky Delimano, ktorú nájdete TU.

veľký výpredaj je tu!

Po Vianociach sa ľahko stane, že váha ukazuje úplne iné čísla, na aké sme zvyknutí. Ideálny čas, dostať sa do formy! Cyklistický trenažér, lavica na cvičenie, či bežecký pás? S LiveActive ste na správnej adrese! Kompletnú ponuku pomocníkov, ktorí Vás udržia fit nájdete TU.

veľký výpredaj je tu!

Ak by ste ešte radi urobili radosť deťom nejakou hračkou, potešili svojich blízkych niečím praktickým do domácnosti alebo ste sami fanúšikom unikátnych výrobkov značky Topshop, určite nepremeškajte ponuku TU.

veľký výpredaj je tu!

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.