Veľký výpredaj je tu!

Hola hola! To nevolá posol Vianoc. To sa ozýva veľký novoročný výpredaj! Pripravili sme pre Vás veľa zaujímavých akcií a zliav. Premýšľali ste na Vianoce o novom vankúši, obliečkach alebo by sa hodil i nový matrac? Teraz je ten správny čas na povianočné nákupy! Zaujímavé zľavy na výrobky Dormeo Vás určite nenechajú chladnými. Kompletnú ponuku nájdete TU.

veľký výpredaj je tu!

Hodil by sa Vám skôr nejaký nový pomocník v kuchyni? Odšťavovač, zmrzlinovač, či kuchynská váha? Nový príbor, či skvelý japonský keramický nôž? Tak to Vás bude určite zaujímať ponuka značky Delimano, ktorú nájdete TU.

veľký výpredaj je tu!

Po Vianociach sa ľahko stane, že váha ukazuje úplne iné čísla, na aké sme zvyknutí. Ideálny čas, dostať sa do formy! Cyklistický trenažér, lavica na cvičenie, či bežecký pás? S LiveActive ste na správnej adrese! Kompletnú ponuku pomocníkov, ktorí Vás udržia fit nájdete TU.

veľký výpredaj je tu!

Ak by ste ešte radi urobili radosť deťom nejakou hračkou, potešili svojich blízkych niečím praktickým do domácnosti alebo ste sami fanúšikom unikátnych výrobkov značky Topshop, určite nepremeškajte ponuku TU.

veľký výpredaj je tu!

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018