Plesová sezóna v znamení Becherovky

Koncoročnú sviatočnú pohodu už čoskoro opäť vystrieda pompéznosť a lesk plesovej sezóny. Ešte neviete, kde budete v januári plesať? Nechajte sa pozvať Becherovkou, ktorá svoju noblesnú bylinnú korunku šarmantne nasadí bálom po celom Slovensku!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych – to je plesová atmosféra fašiangov. Tento rok však bude na siedmich slovenských báloch ešte výnimočnejšia vďaka korenistému kúzlu Becherovky Original. Tá sa totiž vydáva na malé „plesové turné“ s cieľom byť ešte bližšie ku svojim milovníkom.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére plesových večerov pre hostí dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Najobľúbenejší bylinný likér sa na sedmičke slovenských plesov predvedie nielen ako perfektne zachladený welcome drink, či spoločný polnočný prípitok. Hodnotné ceny od Becherovky budú môcť plesajúci vyhrať aj v tombole, v niektorých mestách sa môžu tešiť aj na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa, či dokonca na špeciálne bary, v ktorých dostanú možnosť ochutnať dokonale servírovanú Becherovku – čistú aj v originálnych miešaných drinkoch.

Tešíme sa na spoločné plesanie už čoskoro v týchto mestách!

31.12.2013 Silvestrovský ples Košice

11.1.2014 VII. Reprezentačný ples mesta Michalovce

24.1.2014 Mestský reprezentačný ples Nitra

25.1.2014 Záhorácky bál Skalica

1.2.2014 Veľký kúpeľný ples Brusno

14.2.2014 19. Reprezentačný ples mesta Trnava

22.2.2014 Ples klubu kuchárov a cukrárov Prešov

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.