Plesová sezóna v znamení Becherovky

Koncoročnú sviatočnú pohodu už čoskoro opäť vystrieda pompéznosť a lesk plesovej sezóny. Ešte neviete, kde budete v januári plesať? Nechajte sa pozvať Becherovkou, ktorá svoju noblesnú bylinnú korunku šarmantne nasadí bálom po celom Slovensku!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych – to je plesová atmosféra fašiangov. Tento rok však bude na siedmich slovenských báloch ešte výnimočnejšia vďaka korenistému kúzlu Becherovky Original. Tá sa totiž vydáva na malé „plesové turné“ s cieľom byť ešte bližšie ku svojim milovníkom.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére plesových večerov pre hostí dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Najobľúbenejší bylinný likér sa na sedmičke slovenských plesov predvedie nielen ako perfektne zachladený welcome drink, či spoločný polnočný prípitok. Hodnotné ceny od Becherovky budú môcť plesajúci vyhrať aj v tombole, v niektorých mestách sa môžu tešiť aj na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa, či dokonca na špeciálne bary, v ktorých dostanú možnosť ochutnať dokonale servírovanú Becherovku – čistú aj v originálnych miešaných drinkoch.

Tešíme sa na spoločné plesanie už čoskoro v týchto mestách!

31.12.2013 Silvestrovský ples Košice

11.1.2014 VII. Reprezentačný ples mesta Michalovce

24.1.2014 Mestský reprezentačný ples Nitra

25.1.2014 Záhorácky bál Skalica

1.2.2014 Veľký kúpeľný ples Brusno

14.2.2014 19. Reprezentačný ples mesta Trnava

22.2.2014 Ples klubu kuchárov a cukrárov Prešov

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.