Z Jan Becher Slovensko sa stáva Pernod Ricard Slovakia

Slovensko v rámci nadnárodného koncernu Pernod Ricard získava nezávislejšiu pozíciu.

Slovenská divízia francúzskej skupiny Pernod Ricard, co-lídra v oblasti výroby a distribúcie destilátov a vína na svete, sa svojim partnerom od 1. januára 2014 predstaví po novom. Pod názvom Pernod Ricard Slovakia sa tak zaraďuje k distribútorským krajinám, ktoré vo svojom mene nesú názov koncernu a štátu, zatiaľ čo vlastníci značiek používajú v názve meno značky.

Slovensko tak v rámci koncernu Pernod Ricard opäť posilňuje svoju pozíciu. Za obchodné aktivity na slovenskom trhu zodpovedá tím, ktorý riadi Tomáš Huba, marketingové oddelenie vedie Veronika Wimmerová, finančné oddelenie Radoslav Bisták a CEO spoločnosti je Erik Čížek.

„Všetkým kolegom sa chcem veľmi pekne poďakovať za ich úsilie, v dôsledku ktorého sa od 1.1.2014 posunieme opäť o niečo ďalej. Vznik Pernod Ricard Slovakia je aj uznaním našej spoločnej práce a vynikajúcich výsledkov, vďaka ktorým je Slovensko v rámci koncernu jedným z najdynamickejšie rastúcich trhov v Európe,“ hovorí E. Čížek.

Pernod Ricard

Spoločnosť Pernod Ricard Slovakia, ktorá je súčasťou nadnárodného koncernu Pernod Ricard, v súčasnosti distribuuje viac ako 30 známych svetových značiek alkoholu. Patrí medzi nich napr. Becherovka, Becherovka Lemond, Absolut, Ballantine´s, Jameson, Havana Club, Beefeater, Chivas Regal, Martell, Olmeca, Kahlúa, Malibu, Jacob´s Creek, Graffigna, Champagne Mumm, Perrier-Jouët, prémiový likér Cordial, aperitív KV 14 a mnohé ďalšie.

Spomaľovači internetu v mobile – 5 tipov ako s nimi zatočíte

Ušetriť čas vo svojom živote sa vám podarí aj zrýchlením činností, ktoré práve vykonávate.

Create your own map in a new museum

What would it look like if the powers that created our planet had modern computer technologies at their disposal?

Ako bojovať proti plesniam v interiéri

Príčinou vzniku plesní býva nadmerná vlhkosť stien, odkiaľ sa tam však nabrala? Bojovať proti nim môžete, až keď to zistíte.

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.