Erik Čížek je CEO Pernod Ricard Slovakia

Slovensko v rámci nadnárodného koncernu Pernod Ricard získava nezávislejšiu pozíciu. Celý proces završuje zmena názvu spoločnosti, ktorá sa ku 1. januáru 2014 z Jan Becher Slovensko premenuje na Pernod Ricard Slovakia.

Slovensko v rámci koncernu Pernod Ricard, co-lídra v oblasti výroby a distribúcie destilátov a vína na svete, opäť posilňuje svoju pozíciu. Za obchodné aktivity na slovenskom trhu zodpovedá tím, ktorý riadi Tomáš Huba, marketingové oddelenie vedie Veronika Wimmerová, finančné oddelenie Radoslav Bisták a CEO spoločnosti je Erik Čížek.

Erik Čížek je absolventom Vysokej školy ekonomickej v Prahe a francúzskej školy biznisu ESC Dijon. Bohaté skúsenosti nazbieral najmä počas svojho vyše desaťročného pôsobenia v spoločnosti Kraft Foods, neskôr v spoločnosti Jan Becher – Karlovarská Becherovka Česká republika, kde pracoval na rôznych manažérskych pozíciách, naposledy ako jej obchodný riaditeľ.

„Všetkým kolegom sa chcem veľmi pekne poďakovať za ich úsilie, v dôsledku ktorého sa od 1.1.2014 posunieme opäť o niečo ďalej. Vznik Pernod Ricard Slovakia je aj uznaním našej spoločnej práce a vynikajúcich výsledkov, vďaka ktorým je Slovensko v rámci koncernu jedným z najdynamickejšie rastúcich trhov v Európe,“ hovorí Erik Čížek, CEO Pernod Ricard Slovakia.

Pernod Ricard

Spoločnosť Pernod Ricard Slovakia, ktorá je súčasťou nadnárodného koncernu Pernod Ricard, v súčasnosti distribuuje viac ako 30 známych svetových značiek alkoholu. Patrí medzi nich napr. Becherovka, Becherovka Lemond, Absolut, Ballantine´s, Jameson, Havana Club, Beefeater, Chivas Regal, Martell, Olmeca, Kahlúa, Malibu, Jacob´s Creek, Graffigna, Champagne Mumm, Perrier-Jouët, prémiový likér Cordial, aperitív KV 14 a mnohé ďalšie.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.