Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Tchibo – To najlepšie pre Vaše zdravie

Vykročte do nového roku v zdraví a dobrej kondícii s našou novou kolekciou!

Pre Vašu fyzickú pohodu a zdravie potrebujete len to najlepšie. Tchibo práve preto prichádza v tomto chladnom ročnom období s ponukou toho najlepšieho zo svojho sortimentu.  Pripravili sme pre Vás drobné, ale užitočné tipy a podnety, ako zvýšiť fyzickú pohodu, ako podporiť zdravie chrbta a kĺbov a ako sa počas všedného dňa lepšie uvoľniť. Vykročte do nového roku v zdraví a dobrej kondícii s našou novou kolekciou !

imgdotextu1-r701_res.jpg

IBA DNES, v stredu 8. 1. 2014, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu2-r137_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Prečo Lukáš chodí po tridsiatke ešte stále na strednú školu

Lukáš Ľalík žije v Hriňovej a je známy rezbár. Má aj normálnu prácu a začal chodiť na strednú školu. Tam sú z neho nadšení.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.