Tchibo – To najlepšie pre Vaše zdravie

Vykročte do nového roku v zdraví a dobrej kondícii s našou novou kolekciou!

Pre Vašu fyzickú pohodu a zdravie potrebujete len to najlepšie. Tchibo práve preto prichádza v tomto chladnom ročnom období s ponukou toho najlepšieho zo svojho sortimentu.  Pripravili sme pre Vás drobné, ale užitočné tipy a podnety, ako zvýšiť fyzickú pohodu, ako podporiť zdravie chrbta a kĺbov a ako sa počas všedného dňa lepšie uvoľniť. Vykročte do nového roku v zdraví a dobrej kondícii s našou novou kolekciou !

imgdotextu1-r701_res.jpg

IBA DNES, v stredu 8. 1. 2014, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu2-r137_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Vypestujte si chutné a voňavé bylinky

Ako na bylinky do bytov? Ako sa o ne správne postarať?

Tip na aukciu: 15 objektov, kde sa dá rozbehnúť biznis

Energetici ponúkajú na predaj prebytočný majetok.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.