Tchibo – To najlepšie pre Vaše zdravie

Vykročte do nového roku v zdraví a dobrej kondícii s našou novou kolekciou!

Pre Vašu fyzickú pohodu a zdravie potrebujete len to najlepšie. Tchibo práve preto prichádza v tomto chladnom ročnom období s ponukou toho najlepšieho zo svojho sortimentu.  Pripravili sme pre Vás drobné, ale užitočné tipy a podnety, ako zvýšiť fyzickú pohodu, ako podporiť zdravie chrbta a kĺbov a ako sa počas všedného dňa lepšie uvoľniť. Vykročte do nového roku v zdraví a dobrej kondícii s našou novou kolekciou !

imgdotextu1-r701_res.jpg

IBA DNES, v stredu 8. 1. 2014, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu2-r137_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.