Tchibo – To najlepšie pre Vaše zdravie

Vykročte do nového roku v zdraví a dobrej kondícii s našou novou kolekciou!

Pre Vašu fyzickú pohodu a zdravie potrebujete len to najlepšie. Tchibo práve preto prichádza v tomto chladnom ročnom období s ponukou toho najlepšieho zo svojho sortimentu.  Pripravili sme pre Vás drobné, ale užitočné tipy a podnety, ako zvýšiť fyzickú pohodu, ako podporiť zdravie chrbta a kĺbov a ako sa počas všedného dňa lepšie uvoľniť. Vykročte do nového roku v zdraví a dobrej kondícii s našou novou kolekciou !

imgdotextu1-r701_res.jpg

IBA DNES, v stredu 8. 1. 2014, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu2-r137_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.