Rodinná dovolenka pod úpätím Lomnického štítu

A je to tu......zimná dovolenka, hurá s deťmi na hory ! Balíme sánky, klzáky, lyžiarsky výstroj a cestujeme smerom Vysoké Tatry – Tatranské Matliare...

A je to tu......zimná dovolenka, hurá s deťmi na hory !
Balíme sánky, klzáky, lyžiarsky výstroj a cestujeme smerom Vysoké Tatry – Tatranské Matliare, ktoré sú prvou rekreačnou osadou pri Ceste slobody medzi Tatranskou Lomnicou a Tatranskou Kotlinou.

Už z cesty vidíme majestátnosť a pýchu Lomnického štítu, ktorý sa týči nad touto tichou a pokojnou lokalitou. Slnečné lúče rozžiarili oblohu a v plnej kráse sa odhalilo aj Observatórium na samom vrchole Lomnického štítu. No nielen to. Blížime sa k smerovej tabuli s nápisom Hotel SOREA HUTNÍK a s radosťou pozeráme pod úpätie štítu na hotel, kam sa aj s priateľmi radi vraciame už niekoľko rokov.

hutnik-1-nove-038zima-r301_res.jpg

Privítal nás tentokrát v novom šate! Nové prevedenie vonkajšej časti budovy, nové presklenné balkóny, vynovená recepcia... Nám už známe recepčné nás opäť milo privítali a už nám aj podávali kľúče od rodinnej izby s výhľadom na „Lomničák“. Deti sa hneď rozbehli do prízemných priestorov hotela, kde na nich čakal rozprávkový detský kútik aj s animátormi a bohatým programom. Vďaka svojej ústretovosti k deťom hotel vlastní certifikát „Zariadenie priateľské k deťom a rodinám“. My sme si zatiaľ oddýchli pri dobrej kávičke s chutným zmrzlinovým pohárom v útulnom dennom bare.

dsc00230a-r898_res.jpg

Bufetová večera ako vždy hýrila rozmanitosťou jedál a vôní. V príjemnej atmosfére sme plánovali spoločný program na ďalšie dni. Pôjdeme lyžovať do Tatranskej Lomnice ? Alebo ostaneme s ratolesťami pri detskom lyžiarskom vleku priamo pri hoteli ? Rozhodnuté! Najprv rodinná zjazdovka Buková hora v Lomnici, kam nás odvezie  SKIBUS a neskôr sánkovačka pri hoteli. Tú deti zvládnu aj samé s ostatnými rovesníkmi a my dospelí sa poberieme relaxovať do hotelového bazénu, resp. do morského kúpeľa či do sauny a na masáže.

restauracia01a-r920_res.jpg

Nesmieme si nechať ujsť vynikajúcu zábavu večerných diskoték , spoločenských programov či rodinných turnajov v hotelovom BOWLING centre alebo v loptových hrách v telocvični, resp. v stolnom tenise.  Pri týchto aktivitách sa spoznávame s ďalšími novými priateľmi a rozširujeme kruh spokojných rodinných dovolenkárov  Hotela SOREA HUTNÍK.

www.sorea.sk/hutnik, hutnik@sorea.sk

bowling-centrum-hotel-sorea-huutnika-r129_res.jpg

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.