Nezabúdajte v zime na vašich psíkov a zaobstarajte im oblečenie

Snáď každý, kto si zaobstaral domáceho maznáčika, bude súhlasiť s tým, že to bola jedna z najlepších vecí, ktorú urobil. Dnes už nie je pes len strážcom nášho domu, uviazaným pri búde. Jeho úloha sa zmenila, je to náš spoločník, často jeden z najvernejších. Je to on, kto je nám na blízku, keď nemáme náladu na spoločnosť ľudí. Je ochotný toho veľa od nás vypočuť bez odvrávania a protestov. Zažívame spoločne veľa zábavy a baví nás s ním vyvádzať tak, že zabúdame na náš vek.

vesta pre šteňa

To všetko je možné najmä z dôvodu, že máme psíka doma. Má svoj pelech, svoje miesta, na ktorých rád odpočíva. Vonku už nie je dvadsaťštyri hodín denne, ako tomu bývalo predtým. A tieto zmenené podmienky so sebou prinášajú aj zmeny v kvalite zimnej srsti. Ak psík trávi väčšinu dňa doma, nenarastie mu tak hustá srsť, ktorá by ho ochránila aj pred veľkými mrazmi. V zime potom môžu teplotné rozdiely medzi bytom a vonkajším prostredím dosahovať 30 až 40 stupňov, čo môže byť pre mnohé plemená neúnosné. Najmä šteniatka, malé plemená a psích seniorov by sme v zimnom období mali chrániť pred veľkými teplotnými rozdielmi. Jedna z možností je zabstarať im kvalitné zimné oblečenie pre psov.

sveter pre psa

Ako postupovať, ak sa rozhodneme kúpiť psie oblečenie? Dnes už nie je problém vyberať ho v teple domova. Napríklad e-shop EneBene ponúka širokú škálu oblečenia od bundičiek cez pršiplášte pre psov, mikinky, tričká, svetríky, háracie nohavičky, doplnky pre psíkov, atď. Ide o Českého výrobcu, ktorý si zakladá na kvalite materiálov a kvalitnom vyhotovení. Oblečenie EneBene sú mäkké, hrejivé, funkčné a jednoduché na obliekanie. Pri každom produkte nájdete tabuľku veľkostí, z ktorej ľahko zistíte, či obliečenie vášmu psíkovi padne. EneBene načúva prianiam svojich zákazníkov. Vytvorili napríklad špeciálnu kolekciu oblečenia pre fenky s predĺženým, zatepleným bruškom. Kolekciu pre šteniatka s oblečením, ktoré označujú ako " štartovací " - tzn. prvý oblek, ktorý by sa mal jednoducho obliecť, neprekážať v pohybe šteňaťa a neodradiť ho.

bunda pre psa

EneBene je na trhu nováčikom, napriek tomu sa môže pochváliť radom spokojných zákazníkov, ktorí sa radi vracajú.

taška pre psa

www.ene-bene.sk

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.