Nezabúdajte v zime na vašich psíkov a zaobstarajte im oblečenie

Snáď každý, kto si zaobstaral domáceho maznáčika, bude súhlasiť s tým, že to bola jedna z najlepších vecí, ktorú urobil. Dnes už nie je pes len strážcom nášho domu, uviazaným pri búde. Jeho úloha sa zmenila, je to náš spoločník, často jeden z najvernejších. Je to on, kto je nám na blízku, keď nemáme náladu na spoločnosť ľudí. Je ochotný toho veľa od nás vypočuť bez odvrávania a protestov. Zažívame spoločne veľa zábavy a baví nás s ním vyvádzať tak, že zabúdame na náš vek.

vesta pre šteňa

To všetko je možné najmä z dôvodu, že máme psíka doma. Má svoj pelech, svoje miesta, na ktorých rád odpočíva. Vonku už nie je dvadsaťštyri hodín denne, ako tomu bývalo predtým. A tieto zmenené podmienky so sebou prinášajú aj zmeny v kvalite zimnej srsti. Ak psík trávi väčšinu dňa doma, nenarastie mu tak hustá srsť, ktorá by ho ochránila aj pred veľkými mrazmi. V zime potom môžu teplotné rozdiely medzi bytom a vonkajším prostredím dosahovať 30 až 40 stupňov, čo môže byť pre mnohé plemená neúnosné. Najmä šteniatka, malé plemená a psích seniorov by sme v zimnom období mali chrániť pred veľkými teplotnými rozdielmi. Jedna z možností je zabstarať im kvalitné zimné oblečenie pre psov.

sveter pre psa

Ako postupovať, ak sa rozhodneme kúpiť psie oblečenie? Dnes už nie je problém vyberať ho v teple domova. Napríklad e-shop EneBene ponúka širokú škálu oblečenia od bundičiek cez pršiplášte pre psov, mikinky, tričká, svetríky, háracie nohavičky, doplnky pre psíkov, atď. Ide o Českého výrobcu, ktorý si zakladá na kvalite materiálov a kvalitnom vyhotovení. Oblečenie EneBene sú mäkké, hrejivé, funkčné a jednoduché na obliekanie. Pri každom produkte nájdete tabuľku veľkostí, z ktorej ľahko zistíte, či obliečenie vášmu psíkovi padne. EneBene načúva prianiam svojich zákazníkov. Vytvorili napríklad špeciálnu kolekciu oblečenia pre fenky s predĺženým, zatepleným bruškom. Kolekciu pre šteniatka s oblečením, ktoré označujú ako " štartovací " - tzn. prvý oblek, ktorý by sa mal jednoducho obliecť, neprekážať v pohybe šteňaťa a neodradiť ho.

bunda pre psa

EneBene je na trhu nováčikom, napriek tomu sa môže pochváliť radom spokojných zákazníkov, ktorí sa radi vracajú.

taška pre psa

www.ene-bene.sk

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!

Masívna ofenzíva barcelonskej značky v segmente SUV

SEAT Ateca, Arona a Tarraco vyrazili na cesty v Barcelone, v meste kde vznikli.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave k diskusii o porušovaní autorského práva v akademickom prostredí