Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Prezidentský kandidát uvádza knihu

Kandidát na prezidenta SR Rado Procházka uvedie v pondelok 13.1. v Panta Rhei v Trnave a v utorok 14.1. v Nitre svoju najnovšiu knihu Nejasná správa z Planéty opíc.

Kandidát na prezidenta SR Rado Procházka osobne uvedie svoju najnovšiu knihu Nejasná správa z Planéty opíc. Čítačku v kníhkupectve Panta Rhei v trnavskom OC Arkádia doplní v pondelok 13. januára o 17:00 autogramiáda a diskusia autora s čitateľmi. V utorok 14. januára o 17:00 sa čítačka zopakuje v predajni Panta Rhei v nitrianskom OC Mlyny.

Kniha je zbierkou jeho textov za posledné tri roky - blogov, zamyslení a esejí rovnako ako aj rozhovorov a záznamov z parlamentných vystúpení. Je to celkovo jedenásta kniha Rada Procházku, predtým sa venoval predovšetkým odbornej literatúre.

Rado Procházka je právnik, poslanec Národnej rady SR, vysokoškolský pedagóg. Pôsobil ako poradca Ústavného súdu SR, poradca Európskej komisie, bol historicky prvým zástupcom Slovenska pred Európskym súdnym dvorom. Má dve deti, aktívne sa venuje sálovému futbalu a športovej kynológii.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.