Piatok, 12. august, 2022 | Meniny má Darina

Príďte si zaplesať s Becherovkou do Michaloviec

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na VII. Reprezentačný ples mesta Michalovce, ktorý sa uskutoční 11. januára 2014 v Chemkostav Aréne. Noblesnú atmosféru jedného z prvých slovenských bálov si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych – to je každoročne atmosféra michalovského Reprezentačného plesu, ktorého sa radi zúčastňujú obyvatelia zo širokého okolia mesta. Na obľúbenom bále ani tentoraz nebudú chýbať osobnosti spoločenského i kultúrneho života mesta, ale ani bohatý program, ktorým bude sprevádzať moderátor Michal Hudák. Medzi tanečnými a hudobnými hosťami navyše bude aj skupina IMT SMILE! Korunku výnimočnej noci nasadí dokonale vychladená Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a celý večer ju bude možné ochutnať perfektne zachladenú v nápojovom bare. Tešiť sa môžete aj na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Michalovčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 1 h

Západoslovenská distribučná prinavráti koridoru pod VVN vedení v Pečnianskom lese prírodný charakter

INZERCIA 16 h

Aký je rozdiel medzi palivami na čerpacích staniciach a tými, ktoré poháňajú monoposty F1?

16 h
SkryťZatvoriť reklamu