Príďte si zaplesať s Becherovkou do Michaloviec

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na VII. Reprezentačný ples mesta Michalovce, ktorý sa uskutoční 11. januára 2014 v Chemkostav Aréne. Noblesnú atmosféru jedného z prvých slovenských bálov si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych – to je každoročne atmosféra michalovského Reprezentačného plesu, ktorého sa radi zúčastňujú obyvatelia zo širokého okolia mesta. Na obľúbenom bále ani tentoraz nebudú chýbať osobnosti spoločenského i kultúrneho života mesta, ale ani bohatý program, ktorým bude sprevádzať moderátor Michal Hudák. Medzi tanečnými a hudobnými hosťami navyše bude aj skupina IMT SMILE! Korunku výnimočnej noci nasadí dokonale vychladená Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a celý večer ju bude možné ochutnať perfektne zachladenú v nápojovom bare. Tešiť sa môžete aj na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Michalovčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Nádcha za volant nepatrí. Môže pôsobiť ako alkohol

Šoférujete, aj keď máte nádchu alebo ste prechladnutí? Ohrozujete seba aj iných.

Ľadový expres dopraví ľudí za lyžovačkou bez prestupov

Turistov tento rok prepravia štyri mimoriadne expresy do rekreačných oblastí.

Relaxačná zóna v záhrade

Investíciu do záhradného posedenia nebudete určite ľutovať. Je to skvelé miesto pre pohostenie návštevy, alebo nerušený odpočinok

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!