Streda, 28. júl, 2021 | Meniny má KrištofKrížovkyKrížovky

Príďte si zaplesať s Becherovkou do Michaloviec

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na VII. Reprezentačný ples mesta Michalovce, ktorý sa uskutoční 11. januára 2014 v Chemkostav Aréne. Noblesnú atmosféru jedného z prvých slovenských bálov si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych – to je každoročne atmosféra michalovského Reprezentačného plesu, ktorého sa radi zúčastňujú obyvatelia zo širokého okolia mesta. Na obľúbenom bále ani tentoraz nebudú chýbať osobnosti spoločenského i kultúrneho života mesta, ale ani bohatý program, ktorým bude sprevádzať moderátor Michal Hudák. Medzi tanečnými a hudobnými hosťami navyše bude aj skupina IMT SMILE! Korunku výnimočnej noci nasadí dokonale vychladená Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a celý večer ju bude možné ochutnať perfektne zachladenú v nápojovom bare. Tešiť sa môžete aj na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Michalovčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

1 h
Projekt na Šancovej.

Investičná skupina Proxenta získala do portfólia developerský projekt v Bratislave v blízkosti bratislavskej Hlavnej stanice.

3 h

Potreba zmeny životného štýlu na zníženie environmentálneho dopadu rezonuje v rôznych spoločenských a komunitných kruhoch.

4 h