Príďte si zaplesať s Becherovkou do Michaloviec

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na VII. Reprezentačný ples mesta Michalovce, ktorý sa uskutoční 11. januára 2014 v Chemkostav Aréne. Noblesnú atmosféru jedného z prvých slovenských bálov si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych – to je každoročne atmosféra michalovského Reprezentačného plesu, ktorého sa radi zúčastňujú obyvatelia zo širokého okolia mesta. Na obľúbenom bále ani tentoraz nebudú chýbať osobnosti spoločenského i kultúrneho života mesta, ale ani bohatý program, ktorým bude sprevádzať moderátor Michal Hudák. Medzi tanečnými a hudobnými hosťami navyše bude aj skupina IMT SMILE! Korunku výnimočnej noci nasadí dokonale vychladená Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a celý večer ju bude možné ochutnať perfektne zachladenú v nápojovom bare. Tešiť sa môžete aj na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Michalovčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.