INZERCIA

Ako vybrať piesok do bunkra?

Zachovanie vysokej kvality pri nižších nákladoch sa za posledných päť rokov mantrou pre mnoho golfových ihrísk. Teoreticky sa to definuje ľahko, uskutočniť v praxi je to už výrazne ťažšie.

Zachovanie vysokej kvality pri nižších nákladoch sa za posledných päť rokov stalo v dôsledku neľahkých ekonomických podmienok mantrou pre mnoho  golfových ihrísk. Teoreticky sa to definuje ľahko, uskutočniť to v praxi je ale oveľa ťažšie.

Nikde to nie je zreteľnejšie ako v oblasti krátkodobej a dlhodobej údržby bunkerov. Hráči vyjadria svoj názor ľahko a rýchlo, definujú čo sa im páči a čo im naopak nevyhovuje a veľmi často majú tieto diskusie jedinú tému – piesok.

Zdá sa, že často je „najlepší“ práve ten piesok, ktorý sa nachádza stovky kilometrov  ďaleko a má takmer šialenú cenu. Niektoré ihriská sú ochotné piesok prepraviť  cez polovicu krajiny v snahe mať dokonalé a konzistentné bunkre, zatiaľ čo pre iné je výmena piesku len nereálnou operáciou.

Cieľom tohto článku je  vysvetliť problematiku kvality a vhodnosti piesku  a uľahčiť tak zodpovedným osobám rozhodovanie. Čítajte ďalej:

Mohlo by vás zaujímať:
Anatómia golfového ihriska - bunkre

Bunkre - moderná výzva 

Starostlivosť o ihrisko po hre - úprava bunkerov

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,4 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Najčítanejšie správy na SME

Najčítanejšie správy na SME

Neprehliadnite tiež

Tlačové správy

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tlačové správy

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Tlačové správy

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Tlačové správy

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen