Poznáte gamingový tablet?

Na slovenský trh prichádza gamingový tablet značky Yarvik TAB07-220.

Na slovenský trh prichádza gamingový tablet značky Yarvik TAB07-220. Rozdielom oproti klasickému tabletu a zároveň jeho prednosťou je umiestnenie plne programovateľných hráčskych tlačidiel priamo na okrajovej časti displeja, čím poskytuje vysoký komfort pri ovládaní Vašich obľúbených hier. Spomedzi hráčskych tlačidiel určite oceníte D-pad, joystick, ABXY schému ovládacích tlačidiel, 2 analógové tlačidlá a 4 hotkey tlačidlá(klávesové skratky).

Pracuje pod operačným systémom Android s dual-core Cortex-A9 procesorom s 1.6 GHz. Praktický 7“ displej s rozlíšením 1024x600 pixelov zabezpečuje pohodlný herný zážitok.

Poskytuje 8GB internú pamäť, ktorá sa dá rozšíriť pomocou pamäťovej karty microSD až na 64GB.

Zároveň má v sebe zabudované aj klasické tabletové aplikácie ako napr. prehliadač, budík, kontakty, kalkulačka, kalendár, fotoaparát, e-book reader, music player, video player, fotogalériu, play store, či hlasový záznamník.

Má v sebe predinštalované hry Fun Run a Trial X-treme 3. Ďalšie množstvo hier je možné stiahnuť si cez Play Store.

Svojou cenou 118,80€ a moderným dizajnom je predurčený osloviť nielen tých, ktorí radi vyhrávajú.

Nájdete ho ponuke internetového obchodu www.agem.sk

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.