Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Poznáte gamingový tablet?

Na slovenský trh prichádza gamingový tablet značky Yarvik TAB07-220.

Na slovenský trh prichádza gamingový tablet značky Yarvik TAB07-220. Rozdielom oproti klasickému tabletu a zároveň jeho prednosťou je umiestnenie plne programovateľných hráčskych tlačidiel priamo na okrajovej časti displeja, čím poskytuje vysoký komfort pri ovládaní Vašich obľúbených hier. Spomedzi hráčskych tlačidiel určite oceníte D-pad, joystick, ABXY schému ovládacích tlačidiel, 2 analógové tlačidlá a 4 hotkey tlačidlá(klávesové skratky).

Pracuje pod operačným systémom Android s dual-core Cortex-A9 procesorom s 1.6 GHz. Praktický 7“ displej s rozlíšením 1024x600 pixelov zabezpečuje pohodlný herný zážitok.

Poskytuje 8GB internú pamäť, ktorá sa dá rozšíriť pomocou pamäťovej karty microSD až na 64GB.

Zároveň má v sebe zabudované aj klasické tabletové aplikácie ako napr. prehliadač, budík, kontakty, kalkulačka, kalendár, fotoaparát, e-book reader, music player, video player, fotogalériu, play store, či hlasový záznamník.

Má v sebe predinštalované hry Fun Run a Trial X-treme 3. Ďalšie množstvo hier je možné stiahnuť si cez Play Store.

Svojou cenou 118,80€ a moderným dizajnom je predurčený osloviť nielen tých, ktorí radi vyhrávajú.

Nájdete ho ponuke internetového obchodu www.agem.sk

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.