Buďte originálni! Vytvorte si videoživotopis.

Nový digitálny profil Resu-ME od personálnej spoločnosti Adecco umožňuje vytvoriť personalizovanú videoprezentáciu a posilniť si osobnú značku. Jeho tvorbu zvládne každý.

Nový digitálny profil Resu-ME od personálnej spoločnosti Adecco umožňuje vytvoriť personalizovanú videoprezentáciu a posilniť si osobnú značku. Jeho tvorbu zvládne každý.

Ako preraziť na trhu práce? Ako sa odlíšiť od zástupu ďalších uchádzačov o lákavú pracovnú pozíciu? Pomocou originálneho videoživotopisu! Resu-ME je nový marketingový nástroj od spoločnosti Adecco, ktorý umožňuje jednoduchú tvorbu unikátnych digitálnych profilov. Video, ktoré trvá približne 1-2 minúty, obsahuje všetky dôležité informácie zo životopisu a potenciálneho zamestnávateľa ohúri nielen informáciami, ale aj prezentovanou formou.

Tvorba videoživotopisu je rýchla a jednoduchá. Vytvorí si ho každý, bez ohľadu na technické znalosti. Proces nezaberie viac ako niekoľko minút a 10 kliknutí myšou. Stačí navštíviť webovú stránku resu-me.me, kliknúť na možnosť „I´m ready“ a prihlásiť sa pomocou používateľského účtu služby LinkedIn. Konto na najväčšej profesionálnej sociálnej sieti je jedinou podmienkou pre vytvorenie videoživotopisu. LinkedIn profil by mal byť aktualizovaný, jeho tvorba zaberie pár minút. LinkedIn je bezplatná služba, ktorá pomáha spájať profesionálov z celého sveta.

Po prihlásení do sociálnej siete sa Resu-ME spýta na pohlavie a pracovné odvetvie. Potvrdenie týchto údajov spustí tvorbu samotného videa. Proces generovania je plne automatizovaný, Resu-ME čerpá údaje zo sociálnej siete LinkedIn, poskytuje však priestor na prípadne úpravy. Vygenerovaný digitálny profil je možné plne meniť, stačí kliknúť na žiadanú scénu a prispôsobiť si zobrazené údaje o vzdelaní, pracovných skúsenostiach a znalostiach. Editácia videoživotopisu je veľmi jednoduchá a prehľadná, všetky informácie sú zobrazené na jednej webovej stránke.

Výsledný videoživotopis sa dá v poslednom kroku zdieľať na sociálnych sieťach alebo prostredníctvom priameho odkazu, ktorý je možné odoslať vo forme správy alebo emailu. Súčasťou vygenerovaného digitálneho profilu je aj prehľadná a estetická infografika životopisu vo formáte PDF.

Prezentuje sa originálne. Využite nový digitálny profil Resu-ME od spoločnosti Adecco a vytvorte si svoj vlastný videoživotopis na webovej stránke www.resu-me.me už dnes.

Viac na www.adecco.sk

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.