Buďte originálni! Vytvorte si videoživotopis.

Nový digitálny profil Resu-ME od personálnej spoločnosti Adecco umožňuje vytvoriť personalizovanú videoprezentáciu a posilniť si osobnú značku. Jeho tvorbu zvládne každý.

Nový digitálny profil Resu-ME od personálnej spoločnosti Adecco umožňuje vytvoriť personalizovanú videoprezentáciu a posilniť si osobnú značku. Jeho tvorbu zvládne každý.

Ako preraziť na trhu práce? Ako sa odlíšiť od zástupu ďalších uchádzačov o lákavú pracovnú pozíciu? Pomocou originálneho videoživotopisu! Resu-ME je nový marketingový nástroj od spoločnosti Adecco, ktorý umožňuje jednoduchú tvorbu unikátnych digitálnych profilov. Video, ktoré trvá približne 1-2 minúty, obsahuje všetky dôležité informácie zo životopisu a potenciálneho zamestnávateľa ohúri nielen informáciami, ale aj prezentovanou formou.

Tvorba videoživotopisu je rýchla a jednoduchá. Vytvorí si ho každý, bez ohľadu na technické znalosti. Proces nezaberie viac ako niekoľko minút a 10 kliknutí myšou. Stačí navštíviť webovú stránku resu-me.me, kliknúť na možnosť „I´m ready“ a prihlásiť sa pomocou používateľského účtu služby LinkedIn. Konto na najväčšej profesionálnej sociálnej sieti je jedinou podmienkou pre vytvorenie videoživotopisu. LinkedIn profil by mal byť aktualizovaný, jeho tvorba zaberie pár minút. LinkedIn je bezplatná služba, ktorá pomáha spájať profesionálov z celého sveta.

Po prihlásení do sociálnej siete sa Resu-ME spýta na pohlavie a pracovné odvetvie. Potvrdenie týchto údajov spustí tvorbu samotného videa. Proces generovania je plne automatizovaný, Resu-ME čerpá údaje zo sociálnej siete LinkedIn, poskytuje však priestor na prípadne úpravy. Vygenerovaný digitálny profil je možné plne meniť, stačí kliknúť na žiadanú scénu a prispôsobiť si zobrazené údaje o vzdelaní, pracovných skúsenostiach a znalostiach. Editácia videoživotopisu je veľmi jednoduchá a prehľadná, všetky informácie sú zobrazené na jednej webovej stránke.

Výsledný videoživotopis sa dá v poslednom kroku zdieľať na sociálnych sieťach alebo prostredníctvom priameho odkazu, ktorý je možné odoslať vo forme správy alebo emailu. Súčasťou vygenerovaného digitálneho profilu je aj prehľadná a estetická infografika životopisu vo formáte PDF.

Prezentuje sa originálne. Využite nový digitálny profil Resu-ME od spoločnosti Adecco a vytvorte si svoj vlastný videoživotopis na webovej stránke www.resu-me.me už dnes.

Viac na www.adecco.sk

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.