Sobota, 18. september, 2021 | Meniny má EugéniaKrížovkyKrížovky

Keď ples nie je len o plesaní

Na 8. reprezentačnom plese spoločnosti MEDEKO jej zamestnanci a partneri opäť preukázali svoju štedrosť a veľkorysosť.

Plesový kalendár v Považskej Bystrici je každý rok zaplnený takmer do posledného víkendu plesovej sezóny. Na chvíľu sa pozastaviť, užiť si zábavu v kruhu priateľov, kolegov či známych má rado veľa z nás.  Keď sa však  popri príjemne strávenom čase podarí podporiť aj dobrú vec, tak je zábava dokonalá.

Na 8. reprezentačnom plese spoločnosti MEDEKO jej zamestnanci a partneri opäť preukázali svoju štedrosť a veľkorysosť. A to hneď niekoľkokrát.

Najskôr to bolo v tombole. Stalo sa už tradíciou, že celý výťažok z tomboly je určený  na dobročinné účely. Každý rok sa podarí urobiť vždy nový a nový rekord vo vyzbieranej sume. V sobotu večer bola po prvýkrát  pokorená hranica 3000 eur!  Vyzbierané peniaze budú použité na nákup injektomatov pre kontinuálne podávanie liekov na oddelení anesteziológie a intezívnej medicíny považskobystrickej nemocnice. Šek na plese prevzala zástupkyňa OAIM – MUDr. Renáta Piačková. Celková venovaná čiastka  3148 eur bude na budúci rok určite výzvou.

Súčasťou plesu bola taktiež dražba sochy akademického sochára Svetozára Ilavského s názvom Dočahovanie slnka, ktorú do dražby venoval autor.  Finančné prostriedky  získané dražbou boli venované na dostavbu strechy  pastoračného centra na Rozkvete. Začínalo sa na vyvolávacej cene 500 eur.  Víťazom napínavej dražby sa stal jeden z nemeckých obchodných partnerov spoločnosti, ktorý dal konečnú ponuku na úžasných 2500 eur.  Novému majiteľovi sochy osobne poďakoval predstavený farnosti  Rozkvet – páter  Wieslaw.

Ples, ktorý nebol len o plesaní sa skončil až v skorých ranných hodinách. Každý, kto sa ho zúčastnil,   podporil jeho dobročinný zámer. A práve vďaka tomu bola zábava dokonalá.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

10 h

V Bratislave mali okoloidúci možnosť ochutnať 4 druhy vegánskych bagiet, ktoré chutia ako klasické bagety so syrom a šunkou.

INZERCIA 10 h

Výsledky hlasovania verejnosti v ankete Shell Parádna jazda.

14 h
Skryť Zatvoriť reklamu