Náš zlatý deduško, naša zlatá babička

Neváhajte a prihláste práve vy svojho deduška alebo babičku do súťaže, prípadne dobrých starkých z vášho okolia, ktorých si vážite.

Po deťúrencoch, ktoré sú v každej rodine najkrajšie a najobľúbenejšie, môžeme pokojne na pomyselné druhé miesto rebríčka obľúbenosti zaradiť starých rodičov. Bez nich to má každá rodina o poznanie ťažšie. Sú vždy ochotní a pripravení pomôcť, svojim vnúčatám by zniesli aj „modré z neba“. Navyše koláč od babičky alebo kotlíkový guľáš, ktorý dedo navarí na záhrade, to sú ďalšie „drobnosti“, na ktoré sa naozaj dobre zvyká. Mnohí z nás pokladajú ich pomoc za samozrejmosť a ich hodnotu docenia až neskôr. Ponúkame vám prostredníctvom našich novín možnosť aspoň trošku urobiť radosť a prejaviť poďakovanie tým, ktorí si to naozaj zaslúžia – našim deduškom, babičkám, starých otcom, starým mamám.

Neváhajte a prihláste práve vy svojho deduška alebo babičku do súťaže (môže byť pár, ale aj jednotlivec), prípadne dobrých starkých z vášho okolia, ktorých si vážite. Pošlite nám ich fotografie, pár riadkov o tom, čim sú pre vás výnimoční a nenahraditeľní. Prihlášky  a bližšie informácie zasielajte s fotografiami  na adresu redakcie: M. R. Štefánika 26, 036 01 Martin alebo na email: jana.kamenska@petitpress.sk

Uzávierka prihlášok novej súťaže je do 7. februára 2014.  Súťažíme o tieto eny: televízor, balíček vitamínov,  vyčistenie interiéru vašej domácnosti ozónovou dezinfekciou a ďalšie atraktívne bonusy!

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.