Náš zlatý deduško, naša zlatá babička

Neváhajte a prihláste práve vy svojho deduška alebo babičku do súťaže, prípadne dobrých starkých z vášho okolia, ktorých si vážite.

Po deťúrencoch, ktoré sú v každej rodine najkrajšie a najobľúbenejšie, môžeme pokojne na pomyselné druhé miesto rebríčka obľúbenosti zaradiť starých rodičov. Bez nich to má každá rodina o poznanie ťažšie. Sú vždy ochotní a pripravení pomôcť, svojim vnúčatám by zniesli aj „modré z neba“. Navyše koláč od babičky alebo kotlíkový guľáš, ktorý dedo navarí na záhrade, to sú ďalšie „drobnosti“, na ktoré sa naozaj dobre zvyká. Mnohí z nás pokladajú ich pomoc za samozrejmosť a ich hodnotu docenia až neskôr. Ponúkame vám prostredníctvom našich novín možnosť aspoň trošku urobiť radosť a prejaviť poďakovanie tým, ktorí si to naozaj zaslúžia – našim deduškom, babičkám, starých otcom, starým mamám.

Neváhajte a prihláste práve vy svojho deduška alebo babičku do súťaže (môže byť pár, ale aj jednotlivec), prípadne dobrých starkých z vášho okolia, ktorých si vážite. Pošlite nám ich fotografie, pár riadkov o tom, čim sú pre vás výnimoční a nenahraditeľní. Prihlášky  a bližšie informácie zasielajte s fotografiami  na adresu redakcie: M. R. Štefánika 26, 036 01 Martin alebo na email: jana.kamenska@petitpress.sk

Uzávierka prihlášok novej súťaže je do 7. februára 2014.  Súťažíme o tieto eny: televízor, balíček vitamínov,  vyčistenie interiéru vašej domácnosti ozónovou dezinfekciou a ďalšie atraktívne bonusy!

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.