Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Náš zlatý deduško, naša zlatá babička

Neváhajte a prihláste práve vy svojho deduška alebo babičku do súťaže, prípadne dobrých starkých z vášho okolia, ktorých si vážite.

Po deťúrencoch, ktoré sú v každej rodine najkrajšie a najobľúbenejšie, môžeme pokojne na pomyselné druhé miesto rebríčka obľúbenosti zaradiť starých rodičov. Bez nich to má každá rodina o poznanie ťažšie. Sú vždy ochotní a pripravení pomôcť, svojim vnúčatám by zniesli aj „modré z neba“. Navyše koláč od babičky alebo kotlíkový guľáš, ktorý dedo navarí na záhrade, to sú ďalšie „drobnosti“, na ktoré sa naozaj dobre zvyká. Mnohí z nás pokladajú ich pomoc za samozrejmosť a ich hodnotu docenia až neskôr. Ponúkame vám prostredníctvom našich novín možnosť aspoň trošku urobiť radosť a prejaviť poďakovanie tým, ktorí si to naozaj zaslúžia – našim deduškom, babičkám, starých otcom, starým mamám.

Neváhajte a prihláste práve vy svojho deduška alebo babičku do súťaže (môže byť pár, ale aj jednotlivec), prípadne dobrých starkých z vášho okolia, ktorých si vážite. Pošlite nám ich fotografie, pár riadkov o tom, čim sú pre vás výnimoční a nenahraditeľní. Prihlášky  a bližšie informácie zasielajte s fotografiami  na adresu redakcie: M. R. Štefánika 26, 036 01 Martin alebo na email: jana.kamenska@petitpress.sk

Uzávierka prihlášok novej súťaže je do 7. februára 2014.  Súťažíme o tieto eny: televízor, balíček vitamínov,  vyčistenie interiéru vašej domácnosti ozónovou dezinfekciou a ďalšie atraktívne bonusy!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .