Ferratum má za sebou úspešný rok

Rok 2013 bol pre nás skvelý. Mohli sme pomôcť tisíckam zákazníkov, čím sme sa dostali na špičku pôžičkového trhu. Ferratum je lídrom v SMS pôžičkách a rýchlych online pôžičkách.

Ferratum má za sebou úspešný rok

Rok 2013 bol pre nás skvelý. Mohli sme pomôcť tisíckam zákazníkov, čím sme sa dostali na špičku pôžičkového trhu. Ferratum je lídrom v SMS pôžičkách a rýchlych online pôžičkách, no aj napriek tomu však neprestávame zlepšovať svoje služby.

Nestojíme na jednom mieste

Pohýname sa dopredu a o tom svedčí aj rozšírenie nášho internetového impéria. Nakoľko je Ferratum hlavne online služba, je potrebné, aby sme sa o svoje webové stránky starali a pravidelne dopĺňali nové informácie. Rovnako dôležité je však aj to, aby sme nezaspali na vavrínoch a vrhali sa po nových územiach nášho pôsobenia. Výsledkom tohto roku sú 4 nové exkluzívne domény, ktoré robia radosť nám, ale čo je hlavné, aj vám.

Vďaka širšiemu pôsobisku máte možnosť jednoduchšie natrafiť na naše kvalitné služby. Vyhnete sa tak podvodníkom, ktorí číhajú za každým rohom. My na vás položíme jemné ochranné krídlo, ktoré znamená dôveru a spoľahlivosť.

Prinášame správy zo sveta financií

Na Ferratum blogu sa dozviete dôležité informácie o peniazoch. Píšeme o financiách, pôžičkách a o všetkom, čo vás zaujíma. Blog sa rozbieha naozaj rýchlo, prichádzame na množstvo nových tém, ktoré určite oceníte. Týmto sa rozvíjame nielen my, ale dávame šancu aj vám, aby ste zlepšili svoju finančnú gramotnosť. Len takto totiž porozumiete peniazom, ktoré by ste mali začať ovládať. Veríme, že sú vám tieto informácie k prospechu a oceníte našu iniciatívu.

Lepšia dostupnosť našich služieb

Okrem online formulárov na našich webových stránkach môžete využiť aj SMS pôžičky, ktoré hlásia zvýšenie obľúbenosti. Vďaka nim si môžete podať žiadosť aj zo starého mobilu bez pripojenia na internet.

Pridali sme však aj novú vychytávku, a to je žiadosť cez Facebook. Jednouchá aplikácia na našej Ferratum facebook stránke vám umožní podať si žiadosť o rýchlu pôžičku počas chatovania s vašimi priateľmi. Pokiaľ vám niečo nie je jasné, pýtajte sa priamo na Facebooku. Posilnili sme totiž komunikáciu pre vaše pohodlie.

Ďakujeme vám za prejavenú dôveru, a dúfame v to, že vám budeme môcť pomáhať ešte veľa rokov.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen