Nový Full HD FonePad Note 6 od ASUSu

ASUS Fonepad Note 6, štýlový kompaktný tablet s Full HD displejom a Androidom, ktorý je vybavený procesorom Intel Atom, stylusom, podporou telefonovania a vysokorýchlostnej HSPA + 3G siete.

Spoločnosť Asus je na trhu smartfónov a tabletov známa svojimi zaujímavými riešeniami. Smartfón zasúvajúci sa do tabletu, tablet s pripojiteľnou klávesnicou alebo sedempalcový tablet, z ktorého si aj zavoláte. Aj jeden z najnovších prírastkov nie je iba obyčajným smartfónom alebo obyčajným tabletom. Asus Fonepad Note 6 zaujme veľkým displejom, stylusom v tele a stereo reproduktormi.

Disponuje šesť palcovým Full HD  displejom (1920 x 1080) a úplne novým dvoj-jadrovým procesorom Intel Atom Z2580 s technológiou Hyperthreading. Pamäť RAM má kapacitu 2GB a o softvérovú stránku sa stará Android 4.2.2.

Vybrať si môžete z dvoch verzií a to 16GB a 32GB modelu, oba prichádzajú s 8MPx zadným fotoaparátom a 1.2MPx predným fotoaparátom. Tento 6 palcový tablet je pritom vybavený solídnou, 3,200mAh batériou.

Cena 349€ s DPH, za ktorú Vám ju prináša internetový obchod AGEM, je viac ako potešivá.

Dostupnosť  a ďalšie informácie zistíte na: http://www.agem.sk/produkt/asus-fonepad-note-6-me560cg-gray-25013943.html

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.