Nový Full HD FonePad Note 6 od ASUSu

ASUS Fonepad Note 6, štýlový kompaktný tablet s Full HD displejom a Androidom, ktorý je vybavený procesorom Intel Atom, stylusom, podporou telefonovania a vysokorýchlostnej HSPA + 3G siete.

Spoločnosť Asus je na trhu smartfónov a tabletov známa svojimi zaujímavými riešeniami. Smartfón zasúvajúci sa do tabletu, tablet s pripojiteľnou klávesnicou alebo sedempalcový tablet, z ktorého si aj zavoláte. Aj jeden z najnovších prírastkov nie je iba obyčajným smartfónom alebo obyčajným tabletom. Asus Fonepad Note 6 zaujme veľkým displejom, stylusom v tele a stereo reproduktormi.

Disponuje šesť palcovým Full HD  displejom (1920 x 1080) a úplne novým dvoj-jadrovým procesorom Intel Atom Z2580 s technológiou Hyperthreading. Pamäť RAM má kapacitu 2GB a o softvérovú stránku sa stará Android 4.2.2.

Vybrať si môžete z dvoch verzií a to 16GB a 32GB modelu, oba prichádzajú s 8MPx zadným fotoaparátom a 1.2MPx predným fotoaparátom. Tento 6 palcový tablet je pritom vybavený solídnou, 3,200mAh batériou.

Cena 349€ s DPH, za ktorú Vám ju prináša internetový obchod AGEM, je viac ako potešivá.

Dostupnosť  a ďalšie informácie zistíte na: http://www.agem.sk/produkt/asus-fonepad-note-6-me560cg-gray-25013943.html

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.