Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Nový Full HD FonePad Note 6 od ASUSu

ASUS Fonepad Note 6, štýlový kompaktný tablet s Full HD displejom a Androidom, ktorý je vybavený procesorom Intel Atom, stylusom, podporou telefonovania a vysokorýchlostnej HSPA + 3G siete.

Spoločnosť Asus je na trhu smartfónov a tabletov známa svojimi zaujímavými riešeniami. Smartfón zasúvajúci sa do tabletu, tablet s pripojiteľnou klávesnicou alebo sedempalcový tablet, z ktorého si aj zavoláte. Aj jeden z najnovších prírastkov nie je iba obyčajným smartfónom alebo obyčajným tabletom. Asus Fonepad Note 6 zaujme veľkým displejom, stylusom v tele a stereo reproduktormi.

Disponuje šesť palcovým Full HD  displejom (1920 x 1080) a úplne novým dvoj-jadrovým procesorom Intel Atom Z2580 s technológiou Hyperthreading. Pamäť RAM má kapacitu 2GB a o softvérovú stránku sa stará Android 4.2.2.

Vybrať si môžete z dvoch verzií a to 16GB a 32GB modelu, oba prichádzajú s 8MPx zadným fotoaparátom a 1.2MPx predným fotoaparátom. Tento 6 palcový tablet je pritom vybavený solídnou, 3,200mAh batériou.

Cena 349€ s DPH, za ktorú Vám ju prináša internetový obchod AGEM, je viac ako potešivá.

Dostupnosť  a ďalšie informácie zistíte na: http://www.agem.sk/produkt/asus-fonepad-note-6-me560cg-gray-25013943.html

Eva Kováčová: Motivácia vzdelávať sa je spojená s nádejou

Opatrovateľské kurzy, cudzie jazyky, IT zručnosti, aj osobnostný rozvoj. To všetko sa chcú ľudia naučiť.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.