Nedeľa, 5. apríl, 2020 | Meniny má Miroslava

Nový Full HD FonePad Note 6 od ASUSu

ASUS Fonepad Note 6, štýlový kompaktný tablet s Full HD displejom a Androidom, ktorý je vybavený procesorom Intel Atom, stylusom, podporou telefonovania a vysokorýchlostnej HSPA + 3G siete.

Spoločnosť Asus je na trhu smartfónov a tabletov známa svojimi zaujímavými riešeniami. Smartfón zasúvajúci sa do tabletu, tablet s pripojiteľnou klávesnicou alebo sedempalcový tablet, z ktorého si aj zavoláte. Aj jeden z najnovších prírastkov nie je iba obyčajným smartfónom alebo obyčajným tabletom. Asus Fonepad Note 6 zaujme veľkým displejom, stylusom v tele a stereo reproduktormi.

Disponuje šesť palcovým Full HD  displejom (1920 x 1080) a úplne novým dvoj-jadrovým procesorom Intel Atom Z2580 s technológiou Hyperthreading. Pamäť RAM má kapacitu 2GB a o softvérovú stránku sa stará Android 4.2.2.

Vybrať si môžete z dvoch verzií a to 16GB a 32GB modelu, oba prichádzajú s 8MPx zadným fotoaparátom a 1.2MPx predným fotoaparátom. Tento 6 palcový tablet je pritom vybavený solídnou, 3,200mAh batériou.

Cena 349€ s DPH, za ktorú Vám ju prináša internetový obchod AGEM, je viac ako potešivá.

Dostupnosť  a ďalšie informácie zistíte na: http://www.agem.sk/produkt/asus-fonepad-note-6-me560cg-gray-25013943.html

Vo VÚB si odložíte splátky až na 9 mesiacov

Spolu si poradíme!

Aby nám Veľká noc nezostala ležať v žalúdku...

Trápia vás bolesti a ťažoba žalúdka? Nafukuje vás, páli záha a cítite sa po jedle ospalý? Máte reflux? Pomoc je jednoduchá...

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!

Autokamera Mio MiVue J85 wifi 2.5k