Tipy na najlepšie pánske vône

Zvažujete valentínsky darček? Skúste si vybrať z top vôní pre pánov.

Zvažujete valentínsky darček? Skúste si vybrať z top vôní pre pánov.

LEGEND INTENSE, MONTBLANC

Táto vôňa je intenzívnejšou verziou originálnej klasiky, ktorú poznáme. Vyznačuje sa hrejivými tónmi a oveľa väčšou koncentráciou korenistých zložiek. Táto vôňa v sebe skrýva zmyselnosť, mužnosť a vášnivosť. Páni používajúci tento parfem sú veľmi sofistikovaní a záhadní. Ak vás priťahujú práve takýto muži, jednoznačne dobrá voľba.

MOSCHINO FOREVER SAILING

Ak máte doma neskrotného športovca, tak tento parfum mu určite sadne. Je to kombinácia sviežosti a adrenalínu. Je vyrobená pre mužov, ktorí milujú dobrodružstvo, spoznávanie nových zemí a morí. Radi sa bavia, milujú vzrušenie, prírodu, vietor a skvelú spoločnosť. No flakóne nájdete vôňu, ktorá kombinuje zmyselné dreviny, mätu, citrón a grapefruit. Nájdeme tam aj stopy levandule, borievok a základ tvorí pižmo.

BEFORE MIDNIGHT, JOHN GALLIANO

Tento parfem je neodolateľný pre pánov, ktorým patrí noc. Elegantný, hravý a výstredný muž s dávkou spontánnosti. To je heslo tohto parfumu. Podčiarkuje charakter muža, ktorý sa chce baviť v noci a zahalí ho do rúška záhadnosti a nezabudnuteľnosti. Vyznačuje sa svojou drevitou a orientálnou kombináciou. Najskôr v nej cítiť jablká a biele korenie. Neskôr prenikne vôňa levandule a fialky.

QUANTUM, JAMES BOND 007

Tento film a jeho predstaviteľov netreba nejako zvlášť predstavovať. A presne taký je aj tento parfém. Neuveriteľne sofistikovaná a nadčasová vôňa. Pozdvihuje mužské sebavedomie, identitu a vyrovnanosť. Osviežuje telo a myseľ aj tých najzložitejších situáciách. Vôňa plynie v dvoch fázach, pričom každá z nich posilní muža schopnosťami Bonda.

Viac nájdete na www.parfemy.sme.sk.

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch