Tipy na najlepšie pánske vône

Zvažujete valentínsky darček? Skúste si vybrať z top vôní pre pánov.

Zvažujete valentínsky darček? Skúste si vybrať z top vôní pre pánov.

LEGEND INTENSE, MONTBLANC

Táto vôňa je intenzívnejšou verziou originálnej klasiky, ktorú poznáme. Vyznačuje sa hrejivými tónmi a oveľa väčšou koncentráciou korenistých zložiek. Táto vôňa v sebe skrýva zmyselnosť, mužnosť a vášnivosť. Páni používajúci tento parfem sú veľmi sofistikovaní a záhadní. Ak vás priťahujú práve takýto muži, jednoznačne dobrá voľba.

MOSCHINO FOREVER SAILING

Ak máte doma neskrotného športovca, tak tento parfum mu určite sadne. Je to kombinácia sviežosti a adrenalínu. Je vyrobená pre mužov, ktorí milujú dobrodružstvo, spoznávanie nových zemí a morí. Radi sa bavia, milujú vzrušenie, prírodu, vietor a skvelú spoločnosť. No flakóne nájdete vôňu, ktorá kombinuje zmyselné dreviny, mätu, citrón a grapefruit. Nájdeme tam aj stopy levandule, borievok a základ tvorí pižmo.

BEFORE MIDNIGHT, JOHN GALLIANO

Tento parfem je neodolateľný pre pánov, ktorým patrí noc. Elegantný, hravý a výstredný muž s dávkou spontánnosti. To je heslo tohto parfumu. Podčiarkuje charakter muža, ktorý sa chce baviť v noci a zahalí ho do rúška záhadnosti a nezabudnuteľnosti. Vyznačuje sa svojou drevitou a orientálnou kombináciou. Najskôr v nej cítiť jablká a biele korenie. Neskôr prenikne vôňa levandule a fialky.

QUANTUM, JAMES BOND 007

Tento film a jeho predstaviteľov netreba nejako zvlášť predstavovať. A presne taký je aj tento parfém. Neuveriteľne sofistikovaná a nadčasová vôňa. Pozdvihuje mužské sebavedomie, identitu a vyrovnanosť. Osviežuje telo a myseľ aj tých najzložitejších situáciách. Vôňa plynie v dvoch fázach, pričom každá z nich posilní muža schopnosťami Bonda.

Viac nájdete na www.parfemy.sme.sk.

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.