Štvrtok, 25. apríl , 2019

Sme prvým poskytovateľom SMS pôžičiek

Ťaží vás peňaženka aj napriek tomu, že je úplne prázdna? Čo si počať, keď vám váš príjem dal zbohom príliš skoro? Žiť chvíľu v chudobe otuží váš charakter a vaše potreby sa obmedzia len na tie základné. Ak však takto žiť nechcete, máte aj inú možnosť. Siahnite po skvelej sms pôžičke. Že to ešte zhoršíte? Tak to ste asi ešte nikdy nepočuli o rýchlych sms pôžičkách.

SMSpôžička v mobile

Požiadať si o pôžičku je dnes nesmierne jednoduché. Také jednoduché, ako tú pôžičku získať. Máte pocit, že si vymýšľame? Vôbec nie! My totiž poskytujeme najrýchlejšie pôžičky cez SMS a poskytuje ich takmer každému, kto si o ne zažiada. Znie to ako sen, no sny sa občas aj plnia.

Spomínaná spoločnosť nie je len taká obyčajná pôžičkáreň. Je to výnimočná banka, ktorá vás nebude obťažovať papierovačkami, zložitou zmluvou, či nekonečným čakaním na pobočkách. Je to banka, ktorá vám pomôže tým, že vám poskytne peniaze, ktoré potrebujete. A to diskrétne, bez rečí a bleskovo. Táto výnimočná spoločnosť je veľmi aktívna v oblasti finančného trhu. Ako prvá totiž zaviedla SMS pôžičky do praxe a tým rozšírila pôžičkový priemysel. Vďaka nim môžete byť napojení cez telefón bez toho, aby ste mali internet v mobile. Obyčajná SMS vám tak vyčarí peniaze na bankovom účte.

Chcem SMS pôžičku!

To je slovo do bitky! Aj keď v tomto prípade o žiadnu bitku vlastne nejde. Pôjde to totiž ako po masle. Návod ako požiadať sms pôžičku nemusíte študovať. Stačí krok za krokom napísať údaje do SMS. Ktoré údaje?

• Suma
  • Vaše meno
  • Rodné číslo + číslo OP
  • Adresa
  • Príjem
  • Termín splatnosti

Nič viac nevypisujete. SMS odošlete bez toho aby ste museli zháňať doklady, potvrdenia, či ručiteľa. Veríme, že vám praktickými online pôžičkami uľahčíme život, či ho dokonca zmení k lepšiemu.

ENVIRO DEŇ v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.