Antiradary, ktoré ušetria Vaše peniaze.

Internetový obchod www.agem.sk zaraďuje do svojej ponuky antiradary od amerického výrobcu Cobra, ktoré sa vyznačujú spoľahlivým a osvedčeným výkonom.

Internetový obchod www.agem.sk zaraďuje do svojej ponuky antiradary od amerického výrobcu Cobra, ktoré sa vyznačujú  spoľahlivým a osvedčeným výkonom.  Ponúka viacero typov a ich cenová hladina sa pohybuje už od 40€ s DPH.

Predstavenie produktu

Antiradar je zariadenie, ktoré dokáže pri správnom používaní znížiť riziko zamerania rýchlosti vášho vozidla technologickými prostriedkami v pásmach (X Band, K Band, Ka Superwide, Ku Band, VG-2, Spectre I a Spectre IV+. LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR a Speedlaser,Ramer)

Umiestnenie:

Dôležité je správne umiestnenie a nastavenie radaru, resp. kompasu (model XRS 9745). Správne umiestnenie je na čelnom skle, alebo prístrojovej doske s priamou viditeľnosťou na cestu.

Fungovanie:

Citlivá elektronika obsahuje elektronické detektory žiarenia. Pri zistení vyžarovania napr. v pásme KU, t.j. 12-18 Ghz, Vás detektor upozorní na prítomnosť žiarenia.

Toto žiarenie je zvyčajne zistené skôr ako príde k meraniu vášho vozidla, takže môžete včas znížiť rýchlosť.

Princíp merania rýchlosti:

Na základe Doplerovho javu, t.j. radar vyšle signál, a odrazom od vozidla dokáže vypočítať na základe zmeny frekvencie a vlnovej dĺžky vašu rýchlosť.

Viac informácii nájdete na: http://www.agem.sk/search?query=antiradar&ik =

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.