Štvrtok, 25. apríl , 2019

Telekom prináša manažment firemných vozidiel

Telekom uvádza nový systém správy, kontroly, monitorovania vozového parku a bilancie pohonných hmôt novej generácie.

Telekom rozširuje ponuku svojich ICT riešení a prináša vzdialený manažment firemných vozidiel pod názvom Telekom Fleet.

Telekom Fleet predstavuje systém správy, kontroly a monitorovania vozového parku a bilancie pohonných hmôt novej generácie. Riešenie je postavené na GPS monitorovacom systéme, systéme sledovania kolobehu a bilancie paliva v kombinácii s mobilnými dátovými službami Telekomu. Služba Telekom Fleet je ovládateľná cez webové rozhranie prostredníctvom počítača alebo akéhokoľvek mobilného zariadenia.

Zákazník pomocou Telekom Fleetu získa podrobný prehľad o pohybe vozidiel v reálnom čase, sledovanie spotreby pohonných hmôt a automatické generovanie knihy jázd. Medzi hlavné prínosy riešenia patrí úspora nákladov na prevádzku autoparku, úspora času pri administrácii knihy jázd, zvýšenie efektivity a vyťaženosti jednotlivých vozidiel, ale aj možnosť prispôsobenia reportingu jázd, vozidiel a vodičov podľa požiadaviek zákazníka.

Zákazník do systému vstupuje prostredníctvom prehľadnej webovej aplikácie – údaje sú zobrazované v reálnom čase a je ich možné sledovať aj prostredníctvom tabletu a smartfónu.

Služba je určená pre všetky typy firiem – od podnikateľov s niekoľkými vozidlami až po veľké spoločnosti s rozsiahlym vozovým parkom. Okrem osobných a nákladných vozidiel je vhodná pre manažment autobusovej a železničnej dopravy, prípadne strojov. Medzi doplnkové funkcie patrí napríklad palivomer, identifikácia vodiča, navigácia alebo prepínač služobnej a súkromnej jazdy.

Dôležitou výhodou je otvorenosť platformy, keďže Telekom v spolupráci s partnerom dokáže integrovať aplikáciu s internými systémami zákazníka. Aplikácia ponúka viac ako 100 typov reportov, v prípade potreby je Telekom navyše schopný na požiadanie vytvoriť zákazníkovi reporting podľa jeho požiadaviek.

Zákaznícke údaje sú bezpečne uložené na území Slovenska v rámci služby TelekomCloud.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.

Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?

Na bratislavskom Tyršovom nábreží vyrástol obrovský stan, ktorý bude hostiť unikátny technologický festival.