Máme pre vás lepšiu zábavu na Valentína

Zabudnite na romantickú večeru vo dvojici alebo víkendový pobyt na horách. Šesť fliaš Cabernetu Sauvignon rosé za cenu piatich poteší každého.

Zabudnite na romantickú večeru vo dvojici alebo víkendový pobyt na horách. Šesť fliaš Mrva Stanko Cabernet Sauvignon rosé za cenu piatich poteší každého.

So šiestimi fľašami Mrva Stanko Cabernet Sauvignon rosé je totiž úplne jedno kde a s kým strávite tento sviatok.

mrva stanko cabernet sauvignon roséZistite to, čo Slovensko robí vinárskou krajinou a neváhajte ochutnať tento svieži ružový Cabernet Sauvignon, ktorý láme rekordy vo svete už niekoľko rokov. Jeho vôňa a chuť lesného ovocia a čerstvo pokosenej trávy, vás okamžite osviežia.

6 fliaš za cenu 5 teraz kúpite len na vino.sme.sk

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.