Máme pre vás lepšiu zábavu na Valentína

Zabudnite na romantickú večeru vo dvojici alebo víkendový pobyt na horách. Šesť fliaš Cabernetu Sauvignon rosé za cenu piatich poteší každého.

Zabudnite na romantickú večeru vo dvojici alebo víkendový pobyt na horách. Šesť fliaš Mrva Stanko Cabernet Sauvignon rosé za cenu piatich poteší každého.

So šiestimi fľašami Mrva Stanko Cabernet Sauvignon rosé je totiž úplne jedno kde a s kým strávite tento sviatok.

mrva stanko cabernet sauvignon roséZistite to, čo Slovensko robí vinárskou krajinou a neváhajte ochutnať tento svieži ružový Cabernet Sauvignon, ktorý láme rekordy vo svete už niekoľko rokov. Jeho vôňa a chuť lesného ovocia a čerstvo pokosenej trávy, vás okamžite osviežia.

6 fliaš za cenu 5 teraz kúpite len na vino.sme.sk

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.