Máme pre vás lepšiu zábavu na Valentína

Zabudnite na romantickú večeru vo dvojici alebo víkendový pobyt na horách. Šesť fliaš Cabernetu Sauvignon rosé za cenu piatich poteší každého.

Zabudnite na romantickú večeru vo dvojici alebo víkendový pobyt na horách. Šesť fliaš Mrva Stanko Cabernet Sauvignon rosé za cenu piatich poteší každého.

So šiestimi fľašami Mrva Stanko Cabernet Sauvignon rosé je totiž úplne jedno kde a s kým strávite tento sviatok.

mrva stanko cabernet sauvignon roséZistite to, čo Slovensko robí vinárskou krajinou a neváhajte ochutnať tento svieži ružový Cabernet Sauvignon, ktorý láme rekordy vo svete už niekoľko rokov. Jeho vôňa a chuť lesného ovocia a čerstvo pokosenej trávy, vás okamžite osviežia.

6 fliaš za cenu 5 teraz kúpite len na vino.sme.sk

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch