Požiadajte Ferratum a s úsmevom pobozkajte Valentína

Čas skutočnej lásky by mal byť každý deň. Niekto na to občas pozabudne a preto existuje deň ako je Valentín. Aby si aj tí najzábudlivejší mohli napraviť reputáciu, môžu potešiť milovanú osobu čímkoľvek, čo ich napadne. Vyznanie lásky a malá pozornosť poteší každú ženu, a nebojíme sa povedať že aj muža.

Tento rok nikoho nesklamete

Na Valentína je zvykom, že svojej láske, či milovanej osobe darujete nejaké milé prekvapenie. Čo však urobiť, ak momentálne nemáte žiadny groš navyše? Ak sa vám to už niekedy stalo, určite si spomeniete na sklamaný výraz v tvári blízkeho človeka, keď sa mu snažíte vysvetliť, že peniaze navyše ste skrátka nenašli.

Pokiaľ sa máte skutočne radi určite ani jeden z vás neočakáva nejaké predražené luxusné a zbytočné darčeky. Poteší aj kytica, bonboniéra, či nejaká špeciálna maličkosť. Aj za toto všetko sa však musí zaplatiť. Kde však vziať dosť peňazí? Máte do výplaty ďaleko, alebo napätý rozpočet? My vám vieme poradiť, čo môžete spraviť.

Potešte blízkych

Máte vyhliadnutý pekný darček, no v peňaženke je prievan? Kúzlo lásky vás môže zaviesť do kruhov Ferratum, kde nájdete toľko peňazí, koľko potrebujete. Zdá sa vám čokoláda málo? Čo tak potešiť milovanú osobu pekným výletom, či pobytom v romantickom apartmáne? Všetko, čo musíte urobiť je na našom webe.

Následne vyplníte online formulár, alebo SMS žiadosť a na druhý deň môžete veselo nakupovať a rezervovať pobyty. Žiadosť máte do 5 minút vyplnenú a potom vás čaká už len užívanie si lásky. Je to krásny pocit, urobiť niekomu radosť, že áno?

Spoločnosť Ferratum poskytuje krátkodobé pôžičky ľuďom, ktorí potrebujú malé čiastky a potrebujú ich okamžite. Nebojte sa na nás obrátiť, keď budete v núdzi. Stojíme za vami a naozaj pomáhame.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.