Nové: Rezidencie Machnáč mimoriadne úspešná novostavba

Projekt Rezidencie MACHNÁČ už z diaľky presviedča o svojej jedinečnosti. Mimoriadne úspešná novostavba v prestížnej lokalite!

Projekt Rezidencie MACHNÁČ už z diaľky presviedča o svojej jedinečnosti. Architektúra, farebné stvárnenie budov, zelené úpravy a celková revitalizácia pozemku, či atmosféra lokality v blízkosti Horského parku. To sú atribúty, ktoré si zamilujete. Tento projekt nie je na realitnom trhu novinkou. Prvé dva bytové domy boli vypredané len za 3 mesiace. Mimoriadne úspešná novostavba v prestížnej lokalite! Tak by sa dal nazvať bytový projekt Rezidencie MACHNÁČ.

Nezmeškajte poslednú príležitosť! Záujem o byty na Machnáči, v jednej z najlukratívnejších lokalít Starého mesta, neutícha! Ponuka nadštandardného bývania v prírode a len 5 minút od centra opäť vzbudzuje veľkú pozornosť.  Napriek úspešnému predaju bytov a veľkému záujmu o bývanie v tejto lokalite, investori ponúkajú nové byty za výhodné ceny.

Limitovaný počet nových bytov v lone prírody

Ten kto hľadá vyššiu životnú úroveň a nadčasový komfort bývania, by mal spozornieť! Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-i, 3-i a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 s priestrannými balkóny a terasami s výhľadmi na panorámu Brati­slavy, Kamzík a Rakúsko. Investori mysleli aj na komfort majiteľov, ktorým sú k dispozícii dve podzemné podlažia vybavené garážový­mi státiami a pivnicami. To je šanca na kúpu kvalitnej nehnuteľnosti, ktorá sa už nezopakuje!

Nová adresa sa stala realitou!

V súčasnosti prebieha kolaudácia bytov v prvých budovách Breza a Borovica. Majitelia nehnuteľností sú nadmieru spokojní! Obhliadka bytov dopadla nad očakávania veľmi dobre. Budúci rezidenti ocenili predovšetkým kvalitu, použité materiály, realizáciu dokončovacích prác, ale i ústretovosť investora v procese klientskych zmien. Významným benefitom je samotná revitalizácia okolia i výsadba listnatých a ihličnatých stromov i ďalších drevín a trvaliek. Zelená oáza sa pre majiteľov stane ideálnym miestom na oddych, prechádzky či športové aktivity.

Byty na Machnáči odzrkadľujú súčasné nároky na bývanie

Výstavba posledných rezidencií Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa odštartovala v októbri minulého roka a jej ukončenie je naplánované už na marec 2015. V Starom meste vznikne jeden z referenčných bytových komplexov, ktorý sa vďaka svojmu architektonickému konceptu a zelenému bývaniu zaradil medzi projekty nadštandardného bývania.

„Súčasná ponuka bytov zohľadňuje všetky atribúty, ktoré sú kľúčovými pri výbere budúceho bývania vhodné pre rodiny a mladých ľudí. Našim cieľom je vytvoriť priateľské bývanie, kde sa človek bude dobre cítiť a do ktorého sa oplatí investovať. Našim zákazníkom sa naskytá jedinečná príležitosť na kúpu nehnuteľnosti v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislava I. za zvýhodnených cenových podmienok. Pre záujemcov, ktorí sa chcú presvedčiť o jedinečnosti tohto bývania a chceli by sa podrobne zoznámiť so všetkými  benefitmi, je v rezidenciách k dispozícii vzorový byt,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

www.tuchcembyt.sk

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.