Nové: Rezidencie Machnáč mimoriadne úspešná novostavba

Projekt Rezidencie MACHNÁČ už z diaľky presviedča o svojej jedinečnosti. Mimoriadne úspešná novostavba v prestížnej lokalite!

Projekt Rezidencie MACHNÁČ už z diaľky presviedča o svojej jedinečnosti. Architektúra, farebné stvárnenie budov, zelené úpravy a celková revitalizácia pozemku, či atmosféra lokality v blízkosti Horského parku. To sú atribúty, ktoré si zamilujete. Tento projekt nie je na realitnom trhu novinkou. Prvé dva bytové domy boli vypredané len za 3 mesiace. Mimoriadne úspešná novostavba v prestížnej lokalite! Tak by sa dal nazvať bytový projekt Rezidencie MACHNÁČ.

Nezmeškajte poslednú príležitosť! Záujem o byty na Machnáči, v jednej z najlukratívnejších lokalít Starého mesta, neutícha! Ponuka nadštandardného bývania v prírode a len 5 minút od centra opäť vzbudzuje veľkú pozornosť.  Napriek úspešnému predaju bytov a veľkému záujmu o bývanie v tejto lokalite, investori ponúkajú nové byty za výhodné ceny.

Limitovaný počet nových bytov v lone prírody

Ten kto hľadá vyššiu životnú úroveň a nadčasový komfort bývania, by mal spozornieť! Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-i, 3-i a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 s priestrannými balkóny a terasami s výhľadmi na panorámu Brati­slavy, Kamzík a Rakúsko. Investori mysleli aj na komfort majiteľov, ktorým sú k dispozícii dve podzemné podlažia vybavené garážový­mi státiami a pivnicami. To je šanca na kúpu kvalitnej nehnuteľnosti, ktorá sa už nezopakuje!

Nová adresa sa stala realitou!

V súčasnosti prebieha kolaudácia bytov v prvých budovách Breza a Borovica. Majitelia nehnuteľností sú nadmieru spokojní! Obhliadka bytov dopadla nad očakávania veľmi dobre. Budúci rezidenti ocenili predovšetkým kvalitu, použité materiály, realizáciu dokončovacích prác, ale i ústretovosť investora v procese klientskych zmien. Významným benefitom je samotná revitalizácia okolia i výsadba listnatých a ihličnatých stromov i ďalších drevín a trvaliek. Zelená oáza sa pre majiteľov stane ideálnym miestom na oddych, prechádzky či športové aktivity.

Byty na Machnáči odzrkadľujú súčasné nároky na bývanie

Výstavba posledných rezidencií Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa odštartovala v októbri minulého roka a jej ukončenie je naplánované už na marec 2015. V Starom meste vznikne jeden z referenčných bytových komplexov, ktorý sa vďaka svojmu architektonickému konceptu a zelenému bývaniu zaradil medzi projekty nadštandardného bývania.

„Súčasná ponuka bytov zohľadňuje všetky atribúty, ktoré sú kľúčovými pri výbere budúceho bývania vhodné pre rodiny a mladých ľudí. Našim cieľom je vytvoriť priateľské bývanie, kde sa človek bude dobre cítiť a do ktorého sa oplatí investovať. Našim zákazníkom sa naskytá jedinečná príležitosť na kúpu nehnuteľnosti v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislava I. za zvýhodnených cenových podmienok. Pre záujemcov, ktorí sa chcú presvedčiť o jedinečnosti tohto bývania a chceli by sa podrobne zoznámiť so všetkými  benefitmi, je v rezidenciách k dispozícii vzorový byt,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

www.tuchcembyt.sk

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.