Ladislav Chudík exceloval v Trochu inak

Jedna z najvýraznejších osobností Činohry Slovenského národného divadla Ladislav Chudík len nedávno prijal pozvanie moderátorky Adely Banášovej do jej programu na prvej scéne s názvom Trochu inak.

Legendárny herec pobavil divákov v Štúdiu novej budovy SND okrem iného i originálnym prednesom poézie Svetozára Hurbana Vajanského hneď s viacerými verziami notoricky známej básne Nôžka.

Znamenitý divadelník tak prítomných presvedčil, že je nielen vynikajúci herec, ale aj skvelý zabávač. Celý rozhovor si budú môcť pozrieť aj diváci pri televíznych obrazovkách. Záznam z januárového večera Adely Banášovej v Slovenskom národnom divadle odvysiela spravodajská stanica TA3 v premiére už túto sobotu 8. februára o 20.00 h.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.