Ladislav Chudík exceloval v Trochu inak

Jedna z najvýraznejších osobností Činohry Slovenského národného divadla Ladislav Chudík len nedávno prijal pozvanie moderátorky Adely Banášovej do jej programu na prvej scéne s názvom Trochu inak.

Legendárny herec pobavil divákov v Štúdiu novej budovy SND okrem iného i originálnym prednesom poézie Svetozára Hurbana Vajanského hneď s viacerými verziami notoricky známej básne Nôžka.

Znamenitý divadelník tak prítomných presvedčil, že je nielen vynikajúci herec, ale aj skvelý zabávač. Celý rozhovor si budú môcť pozrieť aj diváci pri televíznych obrazovkách. Záznam z januárového večera Adely Banášovej v Slovenskom národnom divadle odvysiela spravodajská stanica TA3 v premiére už túto sobotu 8. februára o 20.00 h.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.