Ladislav Chudík exceloval v Trochu inak

Jedna z najvýraznejších osobností Činohry Slovenského národného divadla Ladislav Chudík len nedávno prijal pozvanie moderátorky Adely Banášovej do jej programu na prvej scéne s názvom Trochu inak.

Legendárny herec pobavil divákov v Štúdiu novej budovy SND okrem iného i originálnym prednesom poézie Svetozára Hurbana Vajanského hneď s viacerými verziami notoricky známej básne Nôžka.

Znamenitý divadelník tak prítomných presvedčil, že je nielen vynikajúci herec, ale aj skvelý zabávač. Celý rozhovor si budú môcť pozrieť aj diváci pri televíznych obrazovkách. Záznam z januárového večera Adely Banášovej v Slovenskom národnom divadle odvysiela spravodajská stanica TA3 v premiére už túto sobotu 8. februára o 20.00 h.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.