Ladislav Chudík exceloval v Trochu inak

Jedna z najvýraznejších osobností Činohry Slovenského národného divadla Ladislav Chudík len nedávno prijal pozvanie moderátorky Adely Banášovej do jej programu na prvej scéne s názvom Trochu inak.

Legendárny herec pobavil divákov v Štúdiu novej budovy SND okrem iného i originálnym prednesom poézie Svetozára Hurbana Vajanského hneď s viacerými verziami notoricky známej básne Nôžka.

Znamenitý divadelník tak prítomných presvedčil, že je nielen vynikajúci herec, ale aj skvelý zabávač. Celý rozhovor si budú môcť pozrieť aj diváci pri televíznych obrazovkách. Záznam z januárového večera Adely Banášovej v Slovenskom národnom divadle odvysiela spravodajská stanica TA3 v premiére už túto sobotu 8. februára o 20.00 h.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.