Logistika, ktorá otvorila brány do Ruska

GEFCO, logistický poskytovateľ, ktorý vie ako jeden z mála predvídať ambiciózne plány rozvoja svojich zákazníkov.

Uznávaný expert v oblasti logistického inžinierstva a komplexných logistických riešení šitých na mieru. Vlastná husto prepojená sieť a schopnosť rozvoja na trhoch s potenciálom rastu. To sú atribúty, ktoré charakterizujú GEFCO, vyhľadávaného logistického poskytovateľa, ktorý ako jeden z mála vie predvídať ambiciózne plány rozvoja svojich zákazníkov.

V úlohe operátora s najväčšou privátnou prepravnou sieťou v Európe má GEFCO ťažisko v hlavných industriálnych oblastiach, pričom sa zameriava na rozvoj v regiónoch so silným potenciálom rastu, akým je Rusko a krajiny Spoločenstva nezávislých krajín.

GEFCO pokračuje v stratégii dynamického medzinárodného rozvoja s cieľom čo najefektívnejšie reagovať na požiadavky klientov z oblasti priemyslu. Ambície rásť na ruskom trhu a sprevádzať medzinárodných zákazníkov pri ich rozvoji sa pre GEFCO, logistického poskytovateľa „Logistics for manufacturers“ stali realitou vďaka nedávnej integrácii s Ruskými železnicami (RZD). Tento dôležitý míľnik otvára pre GEFCO Slovakia nové horizonty a vytvára významné príležitosti rastu.

„GEFCO Slovakia sa stalo oficiálnym logistickým partnerom Slovenského olympijského výboru a podporuje slovenských športovcov na zimnej olympiáde v ruskom Soči 2014. Pre GEFCO je toto partnerstvo symbolickým aktom, ktorý deklaruje integráciu GEFCO s Ruskými železnicami a  vyjadruje naše ambície rásť na ruskom trhu. Schopnosť ponúknuť výkonné logistické riešenia s vysokou pridanou hodnotou i vlastná integrovaná sieť - Kazachstan, Rusko, Bielorusko, nás odlišujú od konkurencie. Naše siete s RZD sa navzájom výborne dopĺňajú. Zákazníkom sme schopní zabezpečiť prepravu tovaru a zbernú službu s garantovanými prepravnými časmi za zvýhodnených cenových podmienok, taktiež dokážeme zabezpečiť flexibilné tarify na železničnú prepravu a efektívne tak prispieť a pomôcť v ich rozvoji v tomto regióne,“ uviedol Tomáš Horváth, Obchodný a marketingový manažér GEFCO Slovakia.

Riešenia šité na mieru na optimalizáciu colných a daňových formalít

Spoločnostiam, ktoré chcú optimalizovať svoje prepravné toky v rámci importu a exportu, GEFCO navrhuje riešenia šité na mieru v oblasti colného a daňového zastúpenia. Cieľom je zaručiť maximálnu plynulosť tokov, zabezpečiť a optimalizovať procesy a minimalizovať náklady. Jedinečné know-how GEFCO v oblasti medzinárodnej DPH, odborné znalosti v oblasti európskych daňových a colných postupov a právnych predpisov sú atribúty, ktoré napomáhajú konkurencieschopnosti zákazníka. Udržiavaním pravidelného a individuálneho sledovania legislatívy a regulácií sú manažéri colného oddelenia GEFCO informovaní o najnovších zmenách colného zdanenia. Riadením daňovej optimalizácie, riešením DPH pri importe a exporte, a tiež šetrením času, GEFCO umožňuje svojim zákazníkom sústrediť sa na svoj ​​hlavný predmet podnikania.

www.gefco.sk

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.